blind1 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 doberczak z rana , wstawac spiochy szkoda dnia
Musashi Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 A dzień się ładnie zapowiada, więc i humor dopisuje.
Madas Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 cze no dzisiaj będzie słonecznie ale ni za gorąco:)
elmartinez Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Siema! Jedziemy na to hamowanie? Jakie hamowanie? ja nic nie wiem. Kiedy,za ile no i czy mają 4x4?
tyc_jan Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 tyc_jan, juz bez tej genialności Siema , często bywam w Koninie i stąd ten pomysł, ale ok czaje o co chodzi
benoos Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Siema tyc_jan, juz bez tej genialności Siema , często bywam w Koninie i stąd ten pomysł, ale ok czaje o co chodzi tyc_jan chyba źle to odebrałeś jestem pewny, że slo nie miał zamiaru krytykować Twojego pomysłu spotkania, tylko chodziło mu o tą część Twojego posta: "SLO robi genialne foty..."
450yamaha Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Siema! Jedziemy na to hamowanie? Jakie hamowanie? ja nic nie wiem. Kiedy,za ile no i czy mają 4x4? Zobacz kilka tematów niżej w tym dziale ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- Siema! Jedziemy na to hamowanie? Jakie hamowanie? ja nic nie wiem. Kiedy,za ile no i czy mają 4x4? Zobacz kilka tematów niżej w tym dziale
slo Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Siema tyc_jan, juz bez tej genialności Siema , często bywam w Koninie i stąd ten pomysł, ale ok czaje o co chodzi tyc_jan chyba źle to odebrałeś jestem pewny, że slo nie miał zamiaru krytykować Twojego pomysłu spotkania, tylko chodziło mu o tą część Twojego posta: "SLO robi genialne foty..." dokładnie tak
CHRISMEN Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 No to chyba tylko Tyc_jan to źle odczytał
Musashi Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 no zdecydowanie. Przeciez nikt by nie krytykowal fajnej inicjatywy.
Rekomendowane odpowiedzi