Gwerty Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 dzis w Vario wkleiliśmy progi + maskownice. do zderzaka tył potrzebne slizgi:) już mam wyczajone dzieki Bart-s za szybką i konkretną odpowiedz. finalny efekt mysle ze koło srody:)
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 dzis w Vario wkleiliśmy progi + maskownice. do zderzaka tył potrzebne slizgi:) już mam wyczajone dzieki Bart-s za szybką i konkretną odpowiedz. finalny efekt mysle ze koło srody:) To mówisz że będzie bananowe szaleństwo
Gwerty Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 szaleństwo to będzie wiosną na letnich kołach w czarnym macie. teraz trzeba będzie się przekulać do wiosny
Arkadiush Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 szaleństwo to będzie wiosną na letnich kołach w czarnym macie. teraz trzeba będzie się przekulać do wiosny leci z górki aczkolwiek te mrozy doprowadzają człowieka do kur....
Banan Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 wjechałem do VC koło 14.30 ale nikogo nie było - fakt progi były założone
Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 dzis w Vario wkleiliśmy progi + maskownice. do zderzaka tył potrzebne slizgi:) już mam wyczajone dzieki Bart-s za szybką i konkretną odpowiedz.finalny efekt mysle ze koło srody:) Nie ma sprawy. Projekt super mi się widzi
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Banan, odwoziłem Grzesia na transport miejski Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Gwerty Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Banan, odwoziłem Grzesia na transport miejskiVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip długo potem jeszcze siedziałeś przy aucie?
variocustoms Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 O 17 wyszedłem, musiałem ordnung zrobić na warsztacie Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Baartas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 :hi:Bartek ja mam wyjmaki do RNSa Ok będę pamiętał, ale i tak prędzej czy później będę musiał się w nie zaopatrzyć
Maxcudo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trochę naskrobaliście przez te 3 dni Więc w Szpindlerowym Młynie pełno Poznaniaków. Na parkingu to tak z 35-40% auto to PO/PZ nie wspominając o tych wszystkich PSZ/PLE/PWR/POB/PCT etc Nawet sąsiadów spotkałem
elmartinez Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trochę naskrobaliście przez te 3 dni Więc w Szpindlerowym Młynie pełno Poznaniaków. Na parkingu to tak z 35-40% auto to PO/PZ nie wspominając o tych wszystkich PSZ/PLE/PWR/POB/PCT etc Nawet sąsiadów spotkałem Ja do Szpindlerowego jade 16lutego pierwszy raz. Dobre tam sa stoki? I napisz gdzie tam dobrze i tanio zjesc jakis obiadek Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Maxcudo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Stoki bardzo dobrze przygotowane i jest gdzie pojeździć. Ja jadłem na stoku i w zasadzie ceny jak wszędzie. Ostatnio też na weekend skoczyłem do Jańskich Łaźni i dokładnie te same ceny. Karnet w Szpindlerowym 700 Koron za cały dzień. Parking na samochody jest przy wyciągu "Hromovka", ale cały kompleks dłuższych stoków na Świętym Piotrze, dlatego pierwszy wjazd na Hromovke ale zjazd już na Piotra najlepiej. Niebieski stok jest tak w połowie łagodny, dalej raczej pasuje pod lekko czerwony. Czarny niestety otwarty dopiero w połowie, nad czym bardzo ubolewałem, lecz można było poszaleć na 4 czerwonych Miejsce godne polecenia
danielo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 ale sypie,a ja zaraz do Obornik na wódeczkę
Maxcudo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 uwielbiam taką pogodę W poniedziałek to sypało, jak do VC się zjeżdżaliśmy
Lele Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 ale sypie,a ja zaraz do Obornik na wódeczkę Ja za to do poz dzisiaj na flaszeczke jade :-)
Rekomendowane odpowiedzi