Pepin Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 ja zdycham po wczorajszej libacji z vario ;)przyjeżdża ktoś do Przybrodzina ?Loco i Czechu ze Style są ... fatboy chyba jest, bo gołe doopy wkleja na FBENie znowu takie gołe trochę materiału miała na sobie:DWysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2No i 200tu chłopa sie patrzylo i śliniło ;-)
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Powitać wszystkich 2 dni melanżu daje popalić Vario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM
slo Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Powitać wszystkich 2 dni melanżu daje popalićVario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM fakt. to był ciężki weekend.
fatboy Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Siema z rana Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
variocustoms Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 no i trzeba wrócić do rzeczywistości ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:54 ---------- Gwerty jak możesz to zadzwoń do mnie
Madbar Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Cześć, weekend nie był sielanką, to prawda. Wyprzątanie gabinetu i salonu- 50 m.kw, mebli, płyt książek, bibelotów, gniazdek, lamp i innych pierdół... Żona zamówiła na dziś malarza pokojowego... Tylko pod koniec niedzieli mała radość życia- grzebanie przy OOOO. Podnośnik szyby wymieniony i śmiga... znowu można otwierać okno od kierowcy...
Banan Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Powitać wszystkich 2 dni melanżu daje popalićVario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM fakt. to był ciężki weekend. A poznałeś mnie na Rolnej w Poznaniu? - jechałeś Vc ojca z jakąś dziewczyną No ja miałem weekend od czwartku - 1800 km za kierownicą i 3 dni pod namiotem na festiwalu w DE - ciężko dziś wrócić do normalności
Piechol Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 :hi:ja też po weekendzie piewrszy raz w robocie... miazga...
slo Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Powitać wszystkich 2 dni melanżu daje popalićVario Customs - detailing - kosmetyki samochodowe - dystrybutor felg ROTIFORM fakt. to był ciężki weekend. A poznałeś mnie na Rolnej w Poznaniu? - jechałeś Vc ojca z jakąś dziewczyną No ja miałem weekend od czwartku - 1800 km za kierownicą i 3 dni pod namiotem na festiwalu w DE - ciężko dziś wrócić do normalności No, tez Ci machalem father jechał na fotelu pasażera a Werka z tyłu. Czyli mówisz grill irmscher rozpoznawalny? Wysłane z mojego LT26i ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ---------- ŻARÓWKI H6W PHILIPS VISION 12V BAX9s 6W Komplet FV (3354842850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dobre to ?
benoos Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 ja zdycham po wczorajszej libacji z vario przyjeżdża ktoś do Przybrodzina ? Loco i Czechu ze Style są ... fatboy chyba jest, bo gołe doopy wkleja na FB Nie znowu takie gołe trochę materiału miała na sobie:D Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 zapomniałem o tej imprezie, a ze znajomymi zastanawialiśmy się wieczorem skąd słuchać muzykę, po drugiej stronie jeziora :-)
Banan Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 No, tez Ci machalem father jechał na fotelu pasażera a Werka z tyłu. Czyli mówisz grill irmscher rozpoznawalny? no PSL czarna Vectra z grillem innym - tylko patrzyłem kto za kierownicą , zawszę cię spotykam jak z trasy wracam
slo Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 No, tez Ci machalem father jechał na fotelu pasażera a Werka z tyłu. Czyli mówisz grill irmscher rozpoznawalny? no PSL czarna Vectra z grillem innym - tylko patrzyłem kto za kierownicą , zawszę cię spotykam jak z trasy wracam no ba
Rekomendowane odpowiedzi