variocustoms Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 no ten ze Swaja jest ogólnie specem w amerykanach, ja mam już ponad 3 lata instalację BRC Sequent i jest gicior, cena ok, jakość wykonania instalacji na najwyższym poziomie, cenę zawsze można lekko stargować powołując się na mnie
Arkadiush Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Co tam słychać? Zimno u mnie -2 Jutro Sylwek w domu raczej także lipton:facepalm:
slo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 AUDI A4 1.9 TDI S-LINE EXCLUSIVE "EXTERIEUR'' (3844269298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cena idzie w dół
Maxcudo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 no ten ze Swaja jest ogólnie specem w amerykanach, ja mam już ponad 3 lata instalację BRC Sequent i jest gicior, cena ok, jakość wykonania instalacji na najwyższym poziomie, cenę zawsze można lekko stargować powołując się na mnie Właśnie dużo dobrych opinii od użytkowników amerykanow o nim slyszalem i tez najprawdopodobniej bede tam gaz zakladal Dzięki za info,
variocustoms Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Powołaj się na mnie albo razem podjedziemy to cena lepsza będzie Wyklepane na Variofonie
niestandardowy Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 i wjechal nowy nabytek dla zonki, ale bede mial pewnie dzisiaj noc juz planuje mody duze radio z polo 9n po lifcie
Banan Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dziś moja b5 dostała nową szybę czołową , powłokę hydrofobową i nowe wycieraraczki - w nordglassie na Warszawskiej panowie tak ładnie wkleili szybę że w końcu podszybie nie odstaje
Arkadiush Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dziś moja b5 dostała nową szybę czołową , powłokę hydrofobową i nowe wycieraraczki - w nordglassie na Warszawskiej panowie tak ładnie wkleili szybę że w końcu podszybie nie odstaje ile płaciłeś za przednią szybę? pw napisz:whistling: ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- 365 szczęśliwych dni , 52 cudownych weekendów, 12 wspaniałych miesięcy, 4 kolorowych pór roku, spełnienia marzeń w Nowym Roku dużo rezania Panowie
Banan Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Etam pw - 130 zł ale to 25% , resztę 75% pokrywało ubezpieczenie - czyli Montaż szyby i nowej górnej uszczelki wyszedłby koło 500 zł. A ta powłoka 40 zł.
variocustoms Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Banan jakiej firmy ten repelant?
variocustoms Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 to kiepsko jak nie powiedzieli, repelant repelantowi nie równy, jalepsze są z Ceramic Pro ale w to wątpię żeby mieli do tego dostęp, z Car Pro też jest fajna, mam w Fordzie i działa super, Rain-X też w miarę ok ale dosyć krótko działa, możesz sobie kupić Rain-X 2in1 tzn. płyn do mycia szyb z repelantem i co 2-3 tyg odnowić trochę powłokę
Rekomendowane odpowiedzi