valdi844 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 to jak to jest jak ktos przyjezdza z osoba druga to tez musi ja wpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 to jak to jest jak ktos przyjezdza z osoba druga to tez musi ja wpisac nie musi, i Age i basen sa w klubie, stad sa obydwoje na liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aaaa oki dziex [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2008, 22:31 _________________________________________________Musahi mam pytanko do Ciebie bo moze Ty wiesz jak sprawdzic pompke od centralnego czy jest dobra czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a masz ja luzem czy w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 mam ja w aucie i nie otwiera mi klapy bagaznika i nie wiem czy jest dobra w 100% wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zapraszamy wszystkich na pierwszy dwudniowy-weekendowy ogólnopolski spot Świdnicki,który odbędzie się w Mietkowie. Chętnych proszę o zadeklarowanie się. Mamy nadzieje,że możemy na Was kochani liczyć Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. Serdecznie zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_swidnickie-t23933.945.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 mam ja w aucie i nie otwiera mi klapy bagaznika i nie wiem czy jest dobra w 100% wiesz. cos pomyslimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi844 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mnie tez wpiszcie, w koncu powinienem dojechac Uwazajcie na latające maserati! http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,5082920.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no tak, do tej pory mozna bylo sie spodziewac, ze spadnie ptasia kupa, co najwyzej.... 1. Musachi 2. valdi844 3. qtper 4. ciszek 5. fan_audi 6 basen 7. Age + 1 8. ulti 9. spocik sie niezle zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtper Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tak to maserati to koło mojego magazynu, dzisiaj rano kolesie z innej zmiany mi opowiadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://www.poznan.policja.gov.pl/?a=3127 lepsze zdjuntka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubel Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 witam wszystkich. przyjade tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 1. Musachi 2. valdi844 3. qtper 4. ciszek 5. fan_audi 6 basen 7. Age + 1 8. ulti 9.kubel 10. zapowiada sie niewąska balanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Musashi będzie miał ręce pelne roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 iverson a ty ? nie mów że ciebie zabraknie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ja jestem w Tarnobrzegu i niestety mnie nie będzie. Ale za to będę na spocie w Rzeszowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Musashi będzie miał ręce pelne roboty :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Musashi jakyś potrzebował ochrony do pilnowania dużej grupy zorganizowanej to ja jestem wolny jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 mnie jednak nie bedzie praca niestety ,może innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi