Michu B5 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Muszę się pochwalić że w listopadzie zostanę po raz drugi tatą Muszę się chyba zacząć za A6C5 lub jakimś vanem rozglądać bo mi się trochę ciasno w b5 zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Banan q7 odrazu :-) gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Banan q7 odrazu :-) gratuluję I kto to utrzyma - raczej myślę o zafirze , premacy no ale C5 najładniejsze chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratulacje banan !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Banan gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Banan gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dzięki panowie oby dotrwać do jesieni i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arki Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratulacje :-). Jeśli szukasz auta taniego w eksploatacji to polecam Caddy. Mam i spisuje się rewelacyjnie. Niedawno kupiłem drugiego gdyż jazda po mieście "tapczanem" przy naszych super drogach mnie dobija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratuluje! Jsak VANa to tylko amerykana, reszta to kartony. Przykładowy Grand Voyager 3.3L z lpg pali po mieście 18L gazu, więc po przeliczeni tragedii nie ma A komfort nieporównywalny z żadnych europejskim pseudo vanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratki Banan byle do parki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratuluje! Jsak VANa to tylko amerykana, reszta to kartony. Przykładowy Grand Voyager 3.3L z lpg pali po mieście 18L gazu, więc po przeliczeni tragedii nie ma A komfort nieporównywalny z żadnych europejskim pseudo vanem Teściu ma grand voyagera właśnie 3.3 z lpg , troszkę nim jeździłem- do rozważenia ale nie moja bajka za miękki Może i trafi się do parki , poczekamy zobaczymy - ważne żeby zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gratulacje :-). Jeśli szukasz auta taniego w eksploatacji to polecam Caddy. Mam i spisuje się rewelacyjnie. Niedawno kupiłem drugiego gdyż jazda po mieście "tapczanem" przy naszych super drogach mnie dobija. Caddy dobre auto, i to w dodatku nasze, polskie, Poznańskie wręcz na cały świat .. a już niedługo dołączy Crafter https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/s403x403/1622145_629995557054095_1904129416_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Banan gratulacje ode mnie także ładnie działasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Michał gratuluje !! Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymanek31 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Rowniez gratuluję Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Będę ramki klubowe zamawiał bo mi pękła jedna. Ktoś potrzebuje? No chyba że ma ktoś jedną za zbycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi