skubiii89 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Tam to.style się spotykają i vag poznań Wysłane z mojego LG-P710
Bose Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jest parę osób chętnych, więc jaka będzie rzeczywista frekwencja, to dopiero okaże się we czwartek
czechcu Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 czyli rozumiem że spot jest na 100%
Maxcudo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 ale to jest spot Style Poznań, a nie forumowy A4. Co do zawiechy 1BE z PB do ON to przód napewno padnie niżej, bo sama waga silnika inna, a tył do puki pusty to będzie ok, ale jak coś więcej w bagaja wpakujesz to też mniej wytrzyma niż ori od ON, bo nośność zawiechy sedana a avant'a zupełnie inna, a z tego co pamiętam do chcesz 1BE z 1.8T sedan, do 1.9tdi Avant tak? Moje zdanie takie, żeby się w to nie pchać. Jak już to szukać 1BE od On'a, avant. Karolu, podaj mi adres tej stronki z mapami do fabrycznych nawigacji proszę
Bose Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 No nie jest forumowy. Napisałem, że pomysł zrodził się od tak na grupie na facebooku i podałem tylko info
cichy193 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 czy kto ma jakieś doświadczenia z reflektorami do A4 B7 innymi niż ori ? kumpel wstępnie zdecydował się na regenerację , ale zastanawia się nad kupnem nowych, ale zamienników (ksenony) Ja w b6 kiedyś kupiłem jakiś zamiennik jak mi się soczewka wypaliła. Nazwy nie pamietam, ale po 3 miesiącach wyglądał gorzej niż drugi ori, więc pojechałem w niedzielę do przeźmierowa i kupiłem ori
niestandardowy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 czy kto ma jakieś doświadczenia z reflektorami do A4 B7 innymi niż ori ? kumpel wstępnie zdecydował się na regenerację , ale zastanawia się nad kupnem nowych, ale zamienników (ksenony) jakie ma problemy ze swoimi dotychczasowymi lampami?
Pepin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 czy kto ma jakieś doświadczenia z reflektorami do A4 B7 innymi niż ori ? kumpel wstępnie zdecydował się na regenerację , ale zastanawia się nad kupnem nowych, ale zamienników (ksenony) jakie ma problemy ze swoimi dotychczasowymi lampami? są okopcone od środka + zewnętrzne uszkodzenia mechaniczne - odpryski No nie jest forumowy. Napisałem, że pomysł zrodził się od tak na grupie na facebooku i podałem tylko info ja jestem prawie co czwartek .. ostatnio to nawet bez auta ... bo troszkę poświętowaliśmy w dobrym Stylu
Sivy86 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam Panowie, możliwe że moje BePińć będzie na sell. Jak ktoś chce więcej info to priv. Jutro może walne aktualne foto a tak to w moim temacie jest o niej z grubsza,
Banan Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Czyli co licznik olewamy? Odczytalem już PW
cocoo24 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Siema, potrzebuję kogoś, kto ściągnie kody z concerta i chorusa.
Pepin Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Karolu, podaj mi adres tej stronki z mapami do fabrycznych nawigacji proszę Zacznij tutaj + CHomik http://peb.pl/wbudowane-systemy-nawigacyjne
Maxcudo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Karolu, podaj mi adres tej stronki z mapami do fabrycznych nawigacji proszę Zacznij tutaj + CHomikhttp://peb.pl/wbudowane-systemy-nawigacyjne Chomik pusty Zaraz sprawdzę link
Rekomendowane odpowiedzi