Pstragu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Podłączam się do podziękowań! Byłem pierwszy raz i jestem mile zaskoczony miło było Was poznać. Pozdrówki
kuredu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzięki Panowie za spotkanko. Prawie nas z Pepinem złapali na Niestachowskiej - stali z suszarką i 10pkt by było jak nic.
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 kuredu i pepin nie możecie jeździć beze mnie bo jak punkty zbierać to w większym gronie
kuredu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 może dostaniemy wtedy grupową zniżkę dla klubu??
pwal Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam Dzieki za spota, fajnie było no i mnogo audiczek przyjechało, chyba 17 jak dobrze pamiętam
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 vario ale panie koło zrobiłyśmy :gwizdanie: z pół poznania mi nawi gadała że skęć w prawo [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:27_________________________________________________właściwie to cały - dopiero na antoninku sie zamknęła hyhy
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzieki za spot frekwencja dopisała 17 aut i oby tak dalej
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Fantastic wywal Tom Toma bo jest do d. i zainstaluj sobie Auto Mapę od 4ki wzwyż. Jak tam moje auto w nocy wyglądało? Nie trzeba było tego Matiza wpuszczać !!!!
tetis Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam Dzieki za spota, fajnie było no i mnogo audiczek przyjechało, chyba 17 jak dobrze pamiętam No noooo frekwencja-rewelacja witam wszystkich po powrocie zdrowa,w jednym kawałku i z dobrym nastrojem..... :> Tylko szkoda,że na spota nie zdążyłam ..... nie udało się dotrzeć!!!!!!! :ranting1: i to przez sierotę kierowce z jakim musiałam wracać
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 no 17 to rewelka , oczywiście czekamy na foty
fantastic Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Fantastic wywal Tom Toma bo jest do d. i zainstaluj sobie Auto Mapę od 4ki wzwyż. Jak tam moje auto w nocy wyglądało? Nie trzeba było tego Matiza wpuszczać !!!! mój tomtom chodzi dobrze - ten co go urzywałem dzisaij to garmin jakiś dziadoski od kumpla porzyczony, auto super panie- poznawałem po zapachui dymu [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:50_________________________________________________dziękować za ekorte ze slamsów i za spota, było wery najs
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Pozdro Fantastic może kiedyć na A2 się spotkamy
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dziekuje wszystkim, za wspolnego spota jak zawsze
Deszcz Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Było naprawde ciekawie dziś, DZIEKI za spocika i wyczekuje fotek
Musashi Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a za tydzien, w sobote, o 20.oo, w TVN bedzie film, "Be cool" z.... Umą Thurman
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nice , teraz mi powiedz kto jest kto?? sam do końca nie wiem
Iverson Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a za tydzien, w sobote, o 20.oo, w TVN bedzie film, "Be cool" z.... Umą Thurman fajny film bo gra tam boska Christina Millian
Rekomendowane odpowiedzi