urbik Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Oj duluki duluki !!! Z tego co widzę to Wielkopolskę reprezentować będzie Pepin może Musashi no i ja. Cosik nas mało Dobra zbieram się bo jak tak dalej będę się guzdrał to do wieczora nie dojadę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 co do niedzielnego spotu .. to na św. Jerzego może być ciasno .. gadałem dzisiaj w piaskownicy z kumplem i organizuja Dni Pyrlandii w weekend na Łęgach Dębińskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 co do niedzielnego spotu .. to na św. Jerzego może być ciasno .. gadałem dzisiaj w piaskownicy z kumplem i organizuja Dni Pyrlandii w weekend na Łęgach Dębińskich czyzby nas wysiudali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 wrzucać fotki ze zlotu Stefany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 musashi zabierz laptopa na spocik bo znów mam problem z wtryskami i z imobilaizerem ,po zmianie wtrysków gazu było jakiś czas Ok a teraz znów mi się coś pieprzy no i jak sądzę wszyscy po urlopach wypoczeci :gwizdanie: to przydało by zorganizować jakąś imprezkę może gdzieś na mieście ?? co Wy na to panowie ,myslę że każdy załatwi sobie wolny sobotni wieczór.czekam na propozycje i chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 musashi zabierz laptopa na spocik bo znów mam problem z wtryskami i z imobilaizerem ,po zmianie wtrysków gazu było jakiś czas Ok a teraz znów mi się coś pieprzy no i jak sądzę wszyscy po urlopach wypoczeci :gwizdanie: to przydało by zorganizować jakąś imprezkę może gdzieś na mieście ?? co Wy na to panowie ,myslę że każdy załatwi sobie wolny sobotni wieczór.czekam na propozycje i chętnych niestety moj VAG nie zyje czekam na nowa dostawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 jak styknę się z Peterem to wezmę od niego VAG'a, o ile będę w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimny0000 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 To jak koledzy, można się na coś szykować czy nie za bardzo:)? I jak już to na sw jerzego czy na M1? No i jeszcze małe pytanko... bedzie ktoś dysponował VAGiem? Fajnie by bylo bo mi by się to cholernie przydało:P Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 patrz nagłówek tematu, vag może będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 panowie zmiana planow. spot na parkingu king kross sektor niebieski przy oknach tak jak pepin pisal na łegach przy sw. jerzego dni pyrlandii watpie coby miejsce bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Ja będę po 17ej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik79 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Ja też będę. Mam nadzieję że już od 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 w niedzielę chyba jest F1 ... co niektórzy zapowiadają że po F1 wpadną ja pewnie gdzieś blizej 16:30 będę urbik przywieziesz coś na dach i do gardła dla mnie z 10 sztuk ciemnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 F1 skonczy sie ok 16.00. po zakonczeniu wyscigu, wskakuje w autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 będę miał vagine jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 będę miał vagine jak coś. ze niby to poropozycja? :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 prześmiewca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 prześmiewca :hahaha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ...za karę nie przyjadę na spota :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ...za karę nie przyjadę na spota :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi