Młodzik Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 wczoraj znowu się trochę rozpisaliście, aż nie chce mi się czytać więc ide coś zjeść i kompukompu :cool1:
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja spadam do ASO na naprawę instalacji od czujnika xenonów Pozdro 4@LL
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja spadam do ASO na naprawę instalacji od czujnika xenonów Pozdro 4@LL ja jutro jade do ASO po kosztorys robocizny
Musashi Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Hmm, w AR miałem na tyle 25 na stronę i było pozytywnie, o przodzie nie myślę, chcę jedynie felgę bliżej błotnika mieć bo sam wiesz jak to teraz wygląda, przemyślę jeszcze raz sprawę. jezeli juz chcesz cos przesuwac zamiast dystansu, lepiej zalozyc felgi z mniejszym ET. chodzi o to ze cala regulacja zawieszenia, katy kol, zbieznosc, kat wyprzedzenia, wytrzymalosc elementow ruchomych, sa zaprojektowane pod okreslone ET, kazda zmiana powoduje utrate optymalnych nastawow.[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 13:57_________________________________________________ ide coś zjeść i kompukompu :cool1: bedziesz siedzial przy kompu i spamowal na forum
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 ale tu cisza i nawet Adama nie ma kurde po zakupy pojechałem .... sorry postaram się przez allegro kupywać wszystko(chleb, masło, bułki, ziemniaki itp)
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 No a o której jedziesz do ASO madas ? dzisiaj mi się nie powiodło bo jakiś turek złą kostkę do kartonika wsadził - będę w AP o 14 jak chcesz to możemy razem się tam udać Musashi odpuszczam temat z dystansem jak na razie
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 tak sobie myśle że na zlot to wyjade tak z godzine po wszystkich bo nie chce mi sie jechac 500km z predkoscią 100-110km/h bo takie są podobno plany. więc jak wyjade z godzinke później to akurat was dogonie tam gdzie trzeba( w strykowie )
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Kuredu to ja jadę z Tobą a co do felg to widziałem dzisiaj B8 pod AP chyba na opcji II i też git
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Kuredu to ja jadę z Tobą a co do felg to widziałem dzisiaj B8 pod AP chyba na opcji II i też git ja po felgi wybiore się do bydgoszczy bo mają kilka fajnych wzorów i zobacze na miejscu, które będą najlepiej pasowały, bo nie chce spartolić auta. Nawet do tego samego modelu ale w różnych kolorach dobrze wyglądają czasami zupełnie różne felgi. Mój kolor taki spokojny jest rzekłbym prezesowy :gwizdanie: więc agresywne felgi nie bedą dobrze wyglądać. Chyba jakieś proste bez wygibasów beda najlepsze.
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 No tak spokojne felgi dla Pezesa
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Vario i Kurde co to za nabijanki :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Vario i Kurde co to za nabijanki :gwizdanie: jeszcze raz powiesz do mnie KURDE to bede mówił do Ciebie Madas-Sradas :polew:
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Vario i Kurde co to za nabijanki :gwizdanie: jeszcze raz powiesz do mnie KURDE to bede mówił do Ciebie Madas-Sradas :polew: :mysli: tak na mnie jeszcz nikt nie mówił
Madas Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 witaj Justynko :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 16:20_________________________________________________ TETRIS poczytała i poszła se właśnie widzę..... I jak ręka ??
variocustoms Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 kuredu myślę, że jak jechać razem to razem no chyba, że polecisz na zwiady i zadzwonisz które foto-radary są czynne i gdzie stoją misiaki z suszarkami
Rekomendowane odpowiedzi