Adas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 eee wolę dzieci znajomych, za mlody jeszcze jestem , tu na zdjęciu też z Julką mojej koleżanki (nazywam ją biedroneczka hyhy) ale tez podobna.. :polew: :polew: :polew: ciekawe czemu :mysli: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 panowie skończyłem wreszcie pisać tą piep****ą pracę, a teraz lecę na herbatkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 panowie skończyłem wreszcie pisać tą piep****ą pracę, a teraz lecę na herbatkę a tam herbatke, piwko sobie strzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 panowie skończyłem wreszcie pisać tą piep****ą pracę, a teraz lecę na herbatkę a tam herbatke, piwko sobie strzel pifko tak za godzinkę dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no no znaczy może być czy whisky?? whisky nie bo nikuś sam wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Panowie... ja pije wszystko... piwko, wino, wodke, whisky... poza tym wszystko inne co dobre, co kopie i co serwuja sliczne panie zza baru [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 19:13_________________________________________________z wodki finka najlepsza... z whisky jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Panowie... ja pije wszystko... piwko, wino, wodke, whisky... poza tym wszystko inne co dobre, co kopie i co serwuja sliczne panie zza baru [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 19:13_________________________________________________z wodki finka najlepsza... z whisky jacek wszystko co możliwo, wódkę, wino, vanish, piwo...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nikuś to Ty jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nikuś to Ty jesteś wcielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nikuś to Ty jesteś wcielony tylko rogów Ci brak, ale jak bedziesz miał kiedyś żone to Ci przyprawi Acha i nie wiem tego z własnego doswiadczenia, bo zaraz ktoś mi tu napisze to i tamto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 kurde z nosa mi leci ...mam nadzieję że do jutra mi przejdzie trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 to skad wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 to skad wiesz? co skąd i kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no ba nie może być inaczej :kox: nawet musashi bez auta będzie hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 to skad wiesz? co skąd i kto pierwszy post na tej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 hmmm....z chęcią bym sie wybrał to by był mój pierwszy w sumie zlocik..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 hmmm....z chęcią bym sie wybrał to by był mój pierwszy w sumie zlocik..... zapraszamy!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no dzieki dzieki:) Najlepsze to ze nikogo nie znam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no dzieki dzieki:) Najlepsze to ze nikogo nie znam ;P to tymbardziej musisz przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no dzieki dzieki:) Najlepsze to ze nikogo nie znam ;P poznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi