Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 co tam chłopaki i dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 chłopacy się mówi i pedałki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 chłopacy się mówi i pedałki... ok różowe landryny [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 10:13_________________________________________________mlody84 gratuluje .... zaszokowałeś mnie tym kolorem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ale tu różowo się robi przyjeżdża ktoś brudnym autem jutro czy będę rodzynkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ale tu różowo się robi przyjeżdża ktoś brudnym autem jutro czy będę rodzynkiem? ja mam umyty ale tak powierzchownie więc za czysty nie będzie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no ja to miałem umyty ze 3 tygodnie temu więc jest uwalony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dla wszystkich co się rano witają dzwonek na koma :polew: http://www.zedge.net/ringtones/596318/czesio-dzien-dobry-ringtone/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wczoraj wróciłem o 23:30, masakra roboty na miejscu było więcej niż sądziłem Jechałem ekonomicznie i spalił normalnie jak diesel, poniżej 6,5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 spalił normalnie jak diesel, poniżej 6,5l ktos Cię na lawecie holował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wczoraj wróciłem o 23:30, masakra roboty na miejscu było więcej niż sądziłem Jechałem ekonomicznie i spalił normalnie jak diesel, poniżej 6,5l cześć to chyba jesteś zadowolony co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam wszystkich i co rezasz dalej dzisiaj RNS E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam wszystkich i co rezasz dalej dzisiaj RNS E własnie czytam posty na ten temat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Musashi a po podlaczeniu do VAG-a bedzie wiadomo co jest dokladnie na 100% ? :gwizdanie: skoro wyskoczylo na desce powinno, byc wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 powiedzcie mi zmieniarka w audi jest podłonczona przez kostki iso czy jakis specjalny kabel bo niby rns widzi ze plyta jest w zmieniarce ale niemoze je właczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 powiedzcie mi zmieniarka w audi jest podłonczona przez kostki iso czy jakis specjalny kabel bo niby rns widzi ze plyta jest w zmieniarce ale niemoze je właczyc a Ty wcześniej miałeś podłączoną zmieniarkę do swojej navi i czytała ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 powiedzcie mi zmieniarka w audi jest podłonczona przez kostki iso czy jakis specjalny kabel bo niby rns widzi ze plyta jest w zmieniarce ale niemoze je właczyc a Ty wcześniej miałeś podłączoną zmieniarkę do swojej navi i czytała ?? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wczoraj wróciłem o 23:30, masakra roboty na miejscu było więcej niż sądziłem Jechałem ekonomicznie i spalił normalnie jak diesel, poniżej 6,5l moj diesel tyle pali, gdy jade nieekonomicznie ekonomicznie to madas widzial 4,8 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ekonomicznie to madas widzial 4,8 :gwizdanie: ja ostatnio próbowałem zejść jak najniżej ze spalaniem ale wytrzymałem tylko jakieś 10 km i już FIS pokazywał 5,1 no i później zacząłem jechać normalnie, bo nie wytrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 powiedzcie mi zmieniarka w audi jest podłonczona przez kostki iso czy jakis specjalny kabel bo niby rns widzi ze plyta jest w zmieniarce ale niemoze je właczyc a Ty wcześniej miałeś podłączoną zmieniarkę do swojej navi i czytała ?? tak to powinno działać przecież ..... [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 11:06_________________________________________________ ekonomicznie to madas widzial 4,8 :gwizdanie: ja ostatnio próbowałem zejść jak najniżej ze spalaniem ale wytrzymałem tylko jakieś 10 km i już FIS pokazywał 5,1 no i później zacząłem jechać normalnie, bo nie wytrzymałem ja widziałem u Marcina wynik 4.7 przy jeździe 100 km/h i ja mam tak samo przy tej prędkości .... potem ustabilizowała się na 4.8 i tak jechał sobie ..szkoda że nie nagrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi