Yelo Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 lece sie połozyc Dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 lece sie połozyc Dobrej nocy do jutra Paweł [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:27_________________________________________________ OT: madas podrzuć mi na PW jakieś nazwy płytek polskiego reggae, bo mi się wkręciło ostatnio nagram Ci na spota jak chcesz ...dla Vario już mam ... mi miałes nagrac na trase za pierwszym razem i nic zapomniales pewnie nie zapomniałem ale ...mówiłeś że czarną muzę a ja nie miałem takiej ...mogę dla Ciebie też nagrać no problem spox muze na trase ale ok musze rozgryzsc te karty pamieci bo chyba mam zepsuta karte a dopiero co kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fantastic to zamówimy ekypę z Poznania i zrobimy stypę u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Wyganiacie mnie juz wszyscy a nie pojde teraz spac posiedze sobie z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fantastic to zamówimy ekypę z Poznania i zrobimy stypę u mnie nie ma opcji!! Fantastic musi z nami jechać :evil: [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:33_________________________________________________ Wyganiacie mnie juz wszyscy a nie pojde teraz spac posiedze sobie z wami :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Adas a ile by trzebabylo u Ciebie zamowic zebys mogl cos zadzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ale olewka [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ Adas a ile by trzebabylo u Ciebie zamowic zebys mogl cos zadzialac? 1 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fantastic to zamówimy ekypę z Poznania i zrobimy stypę u mnie nie ma opcji!! Fantastic musi z nami jechać :evil: Ive pisze chyba o spocie w Kaliszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 nike ale im wiecej tym lepiej zyje dzieki alkoholowi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fantastic to zamówimy ekypę z Poznania i zrobimy stypę u mnie nie ma opcji!! Fantastic musi z nami jechać :evil: Ive pisze chyba o spocie w Kaliszu no tak ale chce go w czasie bukowiny zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ive pisze chyba o spocie w Kaliszu no dokladnie , Młody pij mniej :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ive pisze chyba o spocie w Kaliszu no dokladnie , Młody pij mniej :polew: no właśnie winko wciągam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ale olewka [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ Adas a ile by trzebabylo u Ciebie zamowic zebys mogl cos zadzialac? 1 szt to sie dowiedz o cene za 2x0,7 finki... ale zwyklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no tak ale chce go w czasie bukowiny zrobić A nie po? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 i zgrzewke Lecha Pilsa 24szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fantastic to zamówimy ekypę z Poznania i zrobimy stypę u mnie w weekendy nie pracuje dlatego sie zastanawiam nad bukowiną jeszcze. jak sie okaże że wrócę 16.03 to jade z państwem i niech mnie ktoś powstrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 no tak ale chce go w czasie bukowiny zrobić A nie po? :> ja zrozumiałem, że w trakcie :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:40_________________________________________________ Fantastic to zamówimy ekypę z Poznania i zrobimy stypę u mnie w weekendy nie pracuje dlatego sie zastanawiam nad bukowiną jeszcze. jak sie okaże że wrócę 16.03 to jade z państwem i niech mnie ktoś powstrzyma :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ale olewka [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ Adas a ile by trzebabylo u Ciebie zamowic zebys mogl cos zadzialac? 1 szt to sie dowiedz o cene za 2x0,7 finki... ale zwyklej hmm 39,5 za sztuka pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 i zgrzewke Lecha Pilsa 24szt nikuś ty na prawdę tyle chcesz wziąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 ale olewka [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________ Adas a ile by trzebabylo u Ciebie zamowic zebys mogl cos zadzialac? 1 szt to sie dowiedz o cene za 2x0,7 finki... ale zwyklej hmm 39,5 za sztuka pasuje ? jasne [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:45_________________________________________________ i zgrzewke Lecha Pilsa 24szt nikuś ty na prawdę tyle chcesz wziąć?? noo... :gwizdanie: najwyzej cos przywioze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi