Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot zimowy i II urodziny klubu - gdzie robimy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zeby była jasność:

Głosowałem na Bieszczady i jak tam będzie zlot no na 100% pojadę

Jeżeli zlot będzie gdzie indziej to.... też na 100% pojadę :)

Opublikowano
ja bym chciała pokój dwuosobowy a nie 4-ro czy 6-ścio ososbowy.

Ale w grupie przecież weselej.

Opublikowano

Brak mi słów, tyle pisania i po co? Pisałam że wszystko da się uzgodnić, jeśli tam robią wesela to coś oznacza, ośrodek można przystosować. A takie głupie i dziecinne gadanie sobie możecie darować. Jak narazie nic na temat innych propozycji konkretnego nie wiadomo. Mi tam rybka gdzie ten zlot będzie. Zbędne komentarze sobie darujcie! A teraz może jakieś konkrety nareszcie co ze Słowacja i Wisła?

Opublikowano

Niunia czy to sa zbedne komentarze??!! Tak jest w Panstwie demokratycznym ze kazdy moze sie wypowiedziec. Jak dla mnie to Bieszczady odpadaja po pierwsze za daleko, po 2 waruny takie se po 3 nie ma konkretnie gdzie posmigac na nartach po 4 nie zrobimy "kawalkady" bo mie ma gdzie. Bez nerwow proszem ;):quattro:

Opublikowano

Głosowałem za Bieszczedami, nigdy nie byłem i chcę w końcu odwiedzić.

Jeżeli Wisła albo Slowacja będą wybrane to dostosuję się.

Atrakcje jakie mnie interesują to kilka krówek do wypicia i to wszystko :D

Opublikowano

Atrakcje jakie mnie interesują to kilka krówek do wypicia i to wszystko :D

Dobrze chłopak gada - dać mu chleba !!!! :polew:

Opublikowano

Czy sie to komus podoba czy nie propozycja NiuniA4 jest jedyną tak szczegółowo przedstawioną propozycją (głosowałem na Słowację)

Więc nie mamy do czego porównac. Ja nie byłem w Wiśle ale myślę ze fajnie byłoby sie pochwalic naszymi furkami gdzieś indziej (......łeeee znowu ci z tego A4 przyjechali!!!!!)

Popieram Sfinksa i reszte, że ogolny koszt za bieszczady jest dosc wysoki i oczywistym jest ze nie zaliczymy polowy z przewidzianych atrakcji ale jesli by je ograniczyc do niezbednego minimum to nie byloby tak zle ( po co nam jakis organizowany grill sami sobie zorganizujemy jak kazdy kupi żarcia tylko za 10 zl to tego nie zjemy- przeciez tam tez sa sklepy)

Zdecydujmy sie na jedna atrakcje dziennie i starczy - a wtedy zobaczymy jaki bedzie koszt.

Przypominam ze nie mamy do czego porownac propozycji Niuni !!!

Nie znaczy to oczywiscie ze jestem za bieszczadami -po pierwsze ciezko tam w zimie dojechac a i góry jakies nijakie.

Co do warunków noclegowych - jak dam w palnik bedzie mi wszystko jedno gdzie śpię!!!

Opublikowano

Niunia ja juz kiedys sie wypowiadalem na temat organizacji imprez - moze stad dodatkowe moje obawy. Zapytam tak: Jechal ktos z centrum polski w zimie w bieszczady?? Ja jechalem raz - pierwszy i ostatni!! Nie bede wdawal sie w szczegoly, ale pomyslcie o ludziach co maja przejechac kurka 1k km!! 1000km - bardziej dziala na wyobrazie?? Maja tluc sie drozkami polnymi czy 2 pasmowka?? No ogarnijcie sie trochu!!

Opublikowano

Może Keżor zadwoń do tej słowacji gdzie masz ten namiar i gościa już znasz niech przedstawi nam chociaż jakieś ceny noclegów i jedzonka dla większej grópy to wtedy będziemy mieli w czym wybierać bo jak narazie to tylko z tych bieszczad mamy cennik a jak tu cokolwiek wybierać jak się nie ma wyboru

Kolega Keżor zaproponował że może się tym zająść więc jekieś szczególy oprócz linka mnie interesują

A pozatym można również zadzwonić do Krokusa jak się sprawa ma i wtedy może coś zadecydujemy

tylko trzeba by te telefony wykonać jak najszybciej bo inaczej nasze wczesne rozpoczęcie tego wątku mija się z celem bo za jakiś czas to mogą mieć terminy zajęte a my tu będziemy sobie pisać i gdybać

Opublikowano

ja głosowalem za bieszczadami ale o tym czy pojade bedzie decydowalo , nie miejsce ani cena lecz data tego wyjazdu.

Opublikowano

Brak mi słów, tyle pisania i po co? Pisałam że wszystko da się uzgodnić, jeśli tam robią wesela to coś oznacza, ośrodek można przystosować. A takie głupie i dziecinne gadanie sobie możecie darować. Jak narazie nic na temat innych propozycji konkretnego nie wiadomo. Mi tam rybka gdzie ten zlot będzie. Zbędne komentarze sobie darujcie! A teraz może jakieś konkrety nareszcie co ze Słowacja i Wisła?

no właśnie :bicz::polew: ja jestem za SŁOWACJA :thumbup:

Opublikowano

Żuczki.

Dla wszystkich łaknących wiadomości odnośnie potencjalnego zlotu w Wiśle.

Będzie tak jak w ubiegłym roku

Kto był - zna:

- poziom cenowy

- standardy pokoi/wyżywienia

- możliwości dodatkowych atrakcji w okolicy

- itp

Kto nie był? Niech czyta wątki przygotowawcze do zlotu z ubiegłego roku.

Howgh.

Planowany jest jedynie nieznaczny tuning, np:

- kartki na grilla (bo mi ktoś rok temu moją kiełbę wsunął :D)

- modyfikacja menu

- przygotowanie czegoś zorganizowanego na część wieczorna (zależne od wspólnej kreatywności)

Ewentualna implementacja nie wcześniej niż po podjęciu ostatecznej decyzji o Wiśle.

.

.

.

Dziękuję

:notworthy:[br]Dopisany: 05 Październik 2007, 11:57:29_________________________________________________P.S. Zacznijmy ustalać termin.

Na chwilę obecną to termin jest najważniejszy

Opublikowano

Co do terminu to chyba musimy brać pod uwagę studentów i ferie zimowe w szkołach , które trwają przyszłym roku od 14 stycznia do 23 lutego .Więc ewentualny pierwszy wolny termin to 29 luty - 2 marca

Opublikowano

(bo mi ktoś rok temu moją kiełbę wsunął :D)

co Ty powiesz :polew:

29 luty - 2 marca

na dzień dzisiejszy, mi pasuje :th:

Opublikowano

Mi termin osobiscie jest obojetny, ale niektore sesje trwaja nawet na poczatku marca :)

Opublikowano

Weszłam na stronę I zlotu w Wiśle i noclegi tam 100 zł, więc rozsądnie, jak za 2 doby. Może powtórka? O atrakcje, każdy zadba sobie sam i problem z głowy. Nie będzie gadania, ze za drogo.

Opublikowano

Jak nie będzie konkretów ze Słowacją to ja jestem za Wisełką :th:

Rok temu bawiłem się bdb

A termin niech ustali Hugo [ten który padł mi osobiście pasuje] i z głowy bo co rusz każdemu nie będzie pasowało i nic nie załatwimy :thumbdown:

Opublikowano

Mi termin jest kompletnie obojętny, dostosuje się. Byle by dużo ludzi pojechało i było fajnie :>

Opublikowano

ja sie pisze, termin dobry, Wisła też może być, ogólnie git

Jedno ale....

Czy NOWICJUSZE (jak ja) mają prawo wstepu na zlot? :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...