Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Mała Czarna 352 Kunie i 512 Niutków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Słodko ..

no niestety, jest do kupienia KWv2 ale tyl trzeba regenerować

Opublikowano

buba 250 pln na strone ? skad to info ? kurfa to sie nie oplaca moich koni przodow regenerowac bo za tyle siana to gwintu moge szukac do b6 :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

buba 250 pln na strone ? skad to info ? kurfa to sie nie oplaca moich koni przodow regenerowac bo za tyle siana to gwintu moge szukac do b6 :wallbash:

za sztukę nie za stronę

w krakowie 330zł, w gdańsku 350, w katowicach 220,

wiem że sie nie opłaca, 2 lata temu za sztukę krzyczeli 100-150zł

Opublikowano

no za sztuke tylko zle napisalem :) Ech to piejdoje ta regenerke : lezy h&r front od a8 a jest deczko wyzszy niz od b5 to powinien mi pasic a cena 200 za przod :kox:

Opublikowano
  • Autor

no za sztuke tylko zle napisalem :) Ech to piejdoje ta regenerke : lezy h&r front od a8 a jest deczko wyzszy niz od b5 to powinien mi pasic a cena 200 za przod :kox:

ja za 200 kupiłem komplet :kox: tylko co z tego jak do regeneracji :disgust:

Opublikowano

a ja mowie o froncie na nierdzewce i sprawnym :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Buba kupiłes w końcu ten gwint :mysli: bo ja musze cos na dniach zamówic, supersport na jebaju juz nie jest w promocyjnej cenie wiec chyba szaprne sie na polska cene tatechnixa :gwizdanie:

Opublikowano

Odradzam FK mało regulacji i miekki za miekki :) (zalezy jaka kto ma glebe)

Ja mam Supersporty luzem do regeneracji ale ośka pobawie się z nimi może sam je zregeneruje jakoś :decayed:

Opublikowano

Ta technix to szit :sick3:

Piotrek miałeś porównanie na battalionie ostatnio.

Opublikowano

widziałem i wynikało z niego że jest twardszy od mts ale spawy ma gorsze, musze cos kupić, dzisiaj prawie z drogi wyleciałem :kwasny: takiego driftu dawno nie miałem, dobrze że sie w zime ćwiczy :gwizdanie: tylnego zawieszenia to ja juz nie mam :wallbash: ale amortyzatory to jest w sumie jedyna rzecz których nie wymieniłem w tym aucie odkąd je mam :embarrassed:

tego tatechnixa mam za 1390 - 23% chyba go kupie bo zanim cos sie pokaze to ja sie rozbije :kwasny:

Opublikowano

widziałem i wynikało z niego że jest twardszy od mts ale spawy ma gorsze, musze cos kupić, dzisiaj prawie z drogi wyleciałem :kwasny: takiego driftu dawno nie miałem, dobrze że sie w zime ćwiczy :gwizdanie: tylnego zawieszenia to ja juz nie mam :wallbash: ale amortyzatory to jest w sumie jedyna rzecz których nie wymieniłem w tym aucie odkąd je mam :embarrassed:

tego tatechnixa mam za 1390 - 23% chyba go kupie bo zanim cos sie pokaze to ja sie rozbije :kwasny:

Synek, nawet Solar mówił że ta-szit jest bardziej miękki niż kit mts :wink4:

Coś Ci się pomyliło :tongue4:

Opublikowano
To czego nie możemy pokazać to twardość. Opinie użytkowników potwierdzają się - skręcony na tą sama wysokość gwint MTS wykazuje większy komfort od TA.

czyli lepiej wybiera nierównosci, a tatechnix jest sztywniejszy jest jak taczka w takim razie , chociaż paputowy sie bujał troche, ale tam opona swoje jeszcze robiła :decayed:

MTS - ok 1900zł wiec jest różnica

kolejny cytat

Porównanie to może również komuś wybrać produkt TA-technix'a, komuś kto potrzebuje zawieszenia twardszego niż MTS, bo np ma szerokie wystające felgi.

Wiec dobrze pamietałem :tongue4:

Zjepałem z tym supersportem bo mozna było go brać odrazu jak euro stało tanio, a teraz juz w normalnej cenie 449E :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Zamowilem AP. Bedzie w tym tygodniu

Opublikowano

Graty na 450KM 6-7k

czekam :kox:

Opublikowano
  • Autor

Graty na 450KM 6-7k

czekam :kox:

znając twoje podejscie to długo będziesz czekał :gwizdanie:

Opublikowano

to juz nawet nie chodzi o moje podejscie... poprostu 450PS zrobione najnizszym kosztem sa moim zdaniem zbyt duzym ryzykiem :wink4:

bierzesz pod uwage w ogole sprzeglo? bo za 6-7k to kupisz jakies uzywane sprezarki (choc dostac k04 rs6 uzywki w bdb stanie za dobra kase to ciezka sprawa), wtryski, pompe (fmic juz masz) - ale to wszystko, bo jeszcze trzeba doliczyc pare innych kosztownych pier**l. Do tego brakuje jeszcze wydechu, no i wlasnie porzadnego sprzegla...

Opublikowano

Wszyscy tak pierd%^ą zanim sie za to nie wezmą ... Buba tylko kur$a z dokladna rozpiska prosimy... Rozumiem ze w tym strojenie ( 2k bodajze ) , sprezarki , wtryski , pompa, sprzeglo , fmic , a i glowice by nie zaszkodzily na te 450 ps ... Przy okazji wyjdzie Ci masa pierdół (uszczeleczki , olej , plyny c**j% muje ). :hi:

Opublikowano
To czego nie możemy pokazać to twardość. Opinie użytkowników potwierdzają się - skręcony na tą sama wysokość gwint MTS wykazuje większy komfort od TA.

czyli lepiej wybiera nierównosci, a tatechnix jest sztywniejszy jest jak taczka w takim razie , chociaż paputowy sie bujał troche, ale tam opona swoje jeszcze robiła :decayed:

MTS - ok 1900zł wiec jest różnica

kolejny cytat

Porównanie to może również komuś wybrać produkt TA-technix'a, komuś kto potrzebuje zawieszenia twardszego niż MTS, bo np ma szerokie wystające felgi.

Wiec dobrze pamietałem :tongue4:

Zjepałem z tym supersportem bo mozna było go brać odrazu jak euro stało tanio, a teraz juz w normalnej cenie 449E :wallbash:

ja mam nisko synu, za nisko, a im niżej tym większa bujaka w tanich gwintach :decayed: skrobnąłbym go trochę w górę to już się robi twardo, ale mi się przed zimą kręcić nie chce
Opublikowano

Wszyscy tak pierd%^ą zanim sie za to nie wezmą ... Buba tylko kur$a z dokladna rozpiska prosimy... Rozumiem ze w tym strojenie ( 2k bodajze ) , sprezarki , wtryski , pompa, sprzeglo , fmic , a i glowice by nie zaszkodzily na te 450 ps ... Przy okazji wyjdzie Ci masa pierdół (uszczeleczki , olej , plyny ch***% muje ). :hi:

Na 400+ trzeba mieć koło 12tys jak nic, ciągle będę się tego trzymał :)

Opublikowano

Zamowilem AP. Bedzie w tym tygodniu

A u kogo w końcu kupowałeś, mozesz podesłać link czy tam adres :notworthy: noi ile czasu czekasz :mysli: