moskal Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Prawdopodobnie ten silnik bede skladal od zera tylko musze doł znalezc w sensownych pieniadzach Sprawdze co w glowicach siedzi i wroci na swoje miejsce na nowych gratach :gwizdanie: bardzo mądra decyzja , z czasem sobie poskładasz pewniaka w razie "W" tez bym tak chciał
plastuch Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 no i kolejny posiadacz 1.8t robi przesiadke na 2.7bit Gratuluje aut :good:a obys ogarnoł auto do perfekji
aju Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 że ja nie widziałem tego tematu, gratuluję
Buba Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 że ja nie widziałem tego tematu, gratuluję jak ty tylko tematow o d*pach szukasz to co sie dziwisz
aju Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 sory sory i fajny sprzęcik, gratuluję
Nosb Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Totalnie nic nie da ci zmiana kolektora. Osraj to nie kombinuj
Flyer Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Totalnie nic nie da ci zmiana kolektora. Osraj to nie kombinuj mysle, ze nie osra... on ma tak jak ja
Nosb Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Czyli poprawianie ktore nic nie pomoze a predzej zaszkodzi ?
Reggi Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Totalnie nic nie da ci zmiana kolektora. Osraj to nie kombinuj mysle, ze nie osra... on ma tak jak ja Tylko on to zrobi swoimi ręcyma :tongue4:
Nosb Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Michal tez : panie to mi nie pasuje ( pokazuje palcem ) napraw pan!
Kolkov Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Michal tez : panie to mi nie pasuje ( pokazuje palcem ) napraw pan! :polew:
Flyer Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 jakbym mial czas i warunki to tez bym sie bawil. ale az takim hardcorem nie jestem zeby np. wymienaic wahacze pod blokiem
moskal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ale az takim hardcorem nie jestem zeby np. wymienaic wahacze pod blokiem a widzisz , ja nawet amory wymieniałem pod blokiem :polew: :polew:
mrogal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ale az takim hardcorem nie jestem zeby np. wymienaic wahacze pod blokiem a widzisz , ja nawet amory wymieniałem pod blokiem :polew: :polew: jak masz garaz POD BLOKIEM
moskal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 ale az takim hardcorem nie jestem zeby np. wymienaic wahacze pod blokiem a widzisz , ja nawet amory wymieniałem pod blokiem :polew: :polew: jak masz garaz POD BLOKIEM nie garaz tylko miejsce parkingowe , ale nie pod blokiem tylko w zasadzie obok bloku :kox:
plastuch Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Mój brader jest takim hardcorem że wachacze wymienia młotkiem
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 Kolektor narazie zostaje, kombinuje jak sie dostac do turbin Myslalem ze 1.8T byly skladane przez male chinskie raczki ale 2.7biT to skladaly wietnamskie dziewczynki Ale najpierw silnik idzie do mycia zeby sprawdzic gdzie wycieki sa...[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 09:22_________________________________________________AAAAA i najwazniejsze, wczoraj gadalem z kolesiem ktory mi powiedzial jak naprawic FIS opalarką
mrogal Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 AAAAA i najwazniejsze, wczoraj gadalem z kolesiem ktory mi powiedzial jak naprawic FIS opalarką dajesz albo naprawisz alo opalisz
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 to jest schemat z A3 ale zasada dzialania jest ta sama
Rekomendowane odpowiedzi