mgtan Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 na twoim miejscu pisałbym dzień po dniu nową skargę. i tak do zaje...nia
leon_stalowawola Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 powiem ttak ja miałem rozbitego golfa a AC mtu i trwało to 4 miesiące wszystko po czym dali mi 6 tys zł na naprawe kosztowało to wszystko 11 i walczyłem walczyłem i 3 tysie w plecy
mgtan Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale że jak... tzn nie robiłeś bez gotówkowo? przecież jak oddajesz do ASO na naprawe to dajesz ASO pełnomocnictwo że oni reprezentują tą szkodę i mają prawo się domagać tyle kasy ile to kosztuje... i Ty nie dostajesz nic do ręki. Dziwne... wole jednak nie sprawdzać co i jak w moim AC będzie działało... moze nie trafie w nic albo nie trafią we mnie.
Buba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 pozostaje ci urząd ochrony konsumentów a później sąd...
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 pozostaje ci urząd ochrony konsumentów dokladnie
bajk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Sądem ich raczej nie mam co straszyć. Mają tak skonstruowane OWU, że w przypadku AC nie mają żadnych ograniczeń jeśli chodzi o czasy reakcji - jedynie po zgłoszeniu szkody w 48 godzin muszą dokonać oględzin. Tyle. Trzeba będzie na wykop.pl opisać, może ktoś sobie oszczędzi nerwów.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________Dzisiaj rzeczoznawca w końcu pojawił się u Szewczyka i zaakceptował niby wszystko, chociaż nie ma jeszcze decyzji na piśmie. Części zamówione, niestety nie ma zwrotnicy z PL i trzeba jeszcze czekać
wojoo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 widziałem wczoraj twoje autko u szewczyka przynajmniej wczoraj jeszcze stało
reniek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Sądem ich raczej nie mam co straszyć. Mają tak skonstruowane OWU, że w przypadku AC nie mają żadnych ograniczeń jeśli chodzi o czasy reakcji - jedynie po zgłoszeniu szkody w 48 godzin muszą dokonać oględzin. Tyle. Trzeba będzie na wykop.pl opisać, może ktoś sobie oszczędzi nerwów.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________Dzisiaj rzeczoznawca w końcu pojawił się u Szewczyka i zaakceptował niby wszystko, chociaż nie ma jeszcze decyzji na piśmie. Części zamówione, niestety nie ma zwrotnicy z PL i trzeba jeszcze czekać To nie znaczy bajk że to OWU jest zgodne z przepisami. Ile już razu mówili o umować bankwych, ubezpieczeniowych czy chociażby biur podróży ktore nie były zgodne z prawem i musieli je zmieniać. Nawet operatorzy komórkowi mieli złe umowy, co przy zmianie na prawidłowe umowy dawało możliwośc zmiany operatora bez konsekwencji. Trzeba walczyć o swoje. Wiem to z własnego doświadczenia z ubezpieczalnią. To jest banda złodziei i tyle.
bajk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 No tak, tylko z tym mogę jedynie uderzyć do rzecznika ubezpieczonych. Sąd mi raczej tutaj by nie pomógł.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 15:08_________________________________________________W przyszłym tygodniu spróbuję trochę im narobić problemów
leon_stalowawola Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 nie podeszło by Ci? http://moto.allegro.pl/audi-a4-s4-a5-s5-8k-8t-tarcza-zacisk-klocki-orygin-i1393040566.html
bajk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Za mniejszą kasę mogę mieć kompletne brembo 6-cio tłoczkowe 320mm o których była mowa wcześniej.. Te pewnie nawet 4-ro tłoczkowe nie są..
leon_stalowawola Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 sugerowałem się wyglądem muszę przeczytać chyba cały wątek a nazbierało się tego
bajk Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 właśnie dostałem telefon, że pojawiła się zwrotnica i zaraz zakładają
reniek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jest szansa że jeszcze w tym roku pojeździsz, może nawet na zlot przyjedziesz
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 oglądałem też tą aukcję z hamulcami... i się tylko zastanawiałem czy do B7 pasuje bo jest inna piasta.
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 nom bajk, Nosb ma za 1700zł heble na przód 6-tloczkowe 345mm :gwizdanie: Robimy dil w nastepnym tygodniu??
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 daj sznurka... to może ja będe zainteresowany do tych od Nosb
bajk Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 nom bajk, Nosb ma za 1700zł heble na przód 6-tloczkowe 345mm :gwizdanie: Robimy dil w nastepnym tygodniu?? Planuję iść w 330 na 6 tłoczkach - niby rozmiar ten sam co jest, ale jednak przy 6 tłoczkach różnica będzie duuuża. Nie chcę w zimie jeździć na 18, więc 345 odpada.. Myślę, że jest szansa na to, żeby coś działać.. Podskoczysz do mnie po nie?
Rekomendowane odpowiedzi