Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale że jak... tzn nie robiłeś bez gotówkowo? przecież jak oddajesz do ASO na naprawe to dajesz ASO pełnomocnictwo że oni reprezentują tą szkodę i mają prawo się domagać tyle kasy ile to kosztuje... i Ty nie dostajesz nic do ręki.

Dziwne... wole jednak nie sprawdzać co i jak w moim AC będzie działało... moze nie trafie w nic albo nie trafią we mnie. :kox:

Opublikowano

pozostaje ci urząd ochrony konsumentów a później sąd...

Opublikowano

pozostaje ci urząd ochrony konsumentów

dokladnie

Opublikowano

Sądem ich raczej nie mam co straszyć. Mają tak skonstruowane OWU, że w przypadku AC nie mają żadnych ograniczeń jeśli chodzi o czasy reakcji - jedynie po zgłoszeniu szkody w 48 godzin muszą dokonać oględzin. Tyle.

Trzeba będzie na wykop.pl opisać, może ktoś sobie oszczędzi nerwów.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________Dzisiaj rzeczoznawca w końcu pojawił się u Szewczyka i zaakceptował niby wszystko, chociaż nie ma jeszcze decyzji na piśmie. Części zamówione, niestety nie ma zwrotnicy z PL :kwasny: i trzeba jeszcze czekać :wallbash:

Opublikowano

widziałem wczoraj twoje autko u szewczyka :cool1: przynajmniej wczoraj jeszcze stało :naughty:

Opublikowano

i jak zrobione? :tongue4:

Opublikowano

Sądem ich raczej nie mam co straszyć. Mają tak skonstruowane OWU, że w przypadku AC nie mają żadnych ograniczeń jeśli chodzi o czasy reakcji - jedynie po zgłoszeniu szkody w 48 godzin muszą dokonać oględzin. Tyle.

Trzeba będzie na wykop.pl opisać, może ktoś sobie oszczędzi nerwów.[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 12:35_________________________________________________Dzisiaj rzeczoznawca w końcu pojawił się u Szewczyka i zaakceptował niby wszystko, chociaż nie ma jeszcze decyzji na piśmie. Części zamówione, niestety nie ma zwrotnicy z PL :kwasny: i trzeba jeszcze czekać :wallbash:

To nie znaczy bajk że to OWU jest zgodne z przepisami. Ile już razu mówili o umować bankwych, ubezpieczeniowych czy chociażby biur podróży ktore nie były zgodne z prawem i musieli je zmieniać. Nawet operatorzy komórkowi mieli złe umowy, co przy zmianie na prawidłowe umowy dawało możliwośc zmiany operatora bez konsekwencji. Trzeba walczyć o swoje. Wiem to z własnego doświadczenia z ubezpieczalnią. To jest banda złodziei i tyle.

Opublikowano

No tak, tylko z tym mogę jedynie uderzyć do rzecznika ubezpieczonych. Sąd mi raczej tutaj by nie pomógł.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 15:08_________________________________________________W przyszłym tygodniu spróbuję trochę im narobić problemów :kox:

Opublikowano

Za mniejszą kasę mogę mieć kompletne brembo 6-cio tłoczkowe 320mm o których była mowa wcześniej.. Te pewnie nawet 4-ro tłoczkowe nie są..

Opublikowano

właśnie dostałem telefon, że pojawiła się zwrotnica i zaraz zakładają :thumbup:

Opublikowano

nom :kox:

Opublikowano

bajk, Nosb ma za 1700zł heble na przód 6-tloczkowe 345mm :gwizdanie: Robimy dil w nastepnym tygodniu?? :naughty:

Opublikowano

bajk, Nosb ma za 1700zł heble na przód 6-tloczkowe 345mm :gwizdanie: Robimy dil w nastepnym tygodniu?? :naughty:

Planuję iść w 330 na 6 tłoczkach - niby rozmiar ten sam co jest, ale jednak przy 6 tłoczkach różnica będzie duuuża.

Nie chcę w zimie jeździć na 18, więc 345 odpada..

Myślę, że jest szansa na to, żeby coś działać.. Podskoczysz do mnie po nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...