Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rachunek widziałeś ile sobie policzyli :mysli:

Opublikowano

Nie..

Opublikowano

Oby jak najwiecej :polew:

Opublikowano

reklamuj... ajak sie ASO będzie rzucac to dzwoń po rzeczoznawce z ubezpieczalni, jak im MTU pogrozi paluszkiem że kasy nie zobacza to odrazu poprawki będą zrobione...

a co ci wymieniali z cześci mechanicznych?

Opublikowano

z mechanicznych to wahacz i zwrotnicę.

z blacharskich drzwi oraz błotnik, do tego jeszcze nowa felga i jakieś duperele typu listwa drzwiowa..

Opublikowano

przyjedz dzisiaj to sie wyklepie na spocie :decayed:

Opublikowano

planuję dzisiaj się pojawić - jak by nie patrzeć trochę już mnie nie było :gwizdanie:

Opublikowano

planuję dzisiaj się pojawić - jak by nie patrzeć trochę już mnie nie było :gwizdanie:

bajk kiedy deal?? :gwizdanie:

Opublikowano

bajk kiedy deal?? :gwizdanie:

Chyba trzeba będzie na dniach - Flyer coś mówił, że w razie czego może Ci je podrzucić do Płońska..

Opublikowano

i jak Bajk po zlocie...miałem dzisiaj podjechac i obejrzec co ci wymodzili.. i jak chłopaki ci wyklepali boczek...

oraz zgadac się na wypad na tor... o ile jeszcze pojedziesz? czy już ci przeszło? :wink4::decayed::kox:

....ale kurfa znowu mnie zarazlili jakimś ujostwem zwanym grypą.... wiec przyszły wtorek...

może będzie ktoś z wagiem musze coś sprawdzić.

Opublikowano

nie no tak na prawdę to nie ma tragedii z tą ich robotą jak się dzisiaj przyjrzałem jeszcze raz..

dam znać jak będę gdzieś jechał - nie przeszło i pewnie prędko nie przejdzie :naughty:

Opublikowano

jak to nie ma?? a ta szpara na grubość zapalniczki miedzy drzwiami a nadkolem?? :shocked:

Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano

teraz t bym się przejechał... ;-) po programie inaczej troche chodzi to "BRD" i różnica w odejściu jest.. dzisiaj drapnąłem Octavie II z 1.8 TSI (fakt ma 160 KM niby) ale 7.8 do paczki kręci w serii ta Octavia ;)

Opublikowano

widzisz, a tyle czasu broniłeś się przed programem :decayed:

Opublikowano

bronił mnie pompowtrysk co mi się sam wysrał...jakby się nie wysrał to by nie było programu...

o i sprawdziłme że nie 7.8 a 8,1 miała oktawka... bo to kombiak był...

to tyle ze świata cyferek... chyba pierwszy raz sprawdzałem w życiu wyniki w cyferkach (przyśpieszenie)...

sorry bajk że w twoim wątku...ale co do programu to...w famili mam 407 peugeota... i w papierach 136KM... no ok standard...a na hamowni 152km bez żadnego softu wypluł... az się dziwił troche gościu, że to rzadkośc... a ja się zastanawiałem co się on tak dobrze zbiera... to się nazywa gift od fabryki..

a ja się cieszyłem jak mi przed wymianą wtrysku wypackało adui 167,5 :polew: :polew: zamiast 170 KM ;-)

Opublikowano

sa serie i serie , ztache zaluje ze poprzedniego BLB nie zabralem na hamownie z ciekawosci.Jestem pewiem ze mial na bide 150 KM bo chodzil lepiej niz BRD przed programem.I to duzo lepiej.

Opublikowano

Mój jak widać też nie najgorzej wyszedł jeśli chodzi o bonus w serii - 10% w mocy i prawie 20% w momencie :decayed:

Opublikowano

no bajk u Ciebie miałbyć DTM ale im zabrakło pakietów stylizacyjnych na magazynie to go wypchneli jako zwykłe 2.0 TFSi 200 KM hehe...

a propos Giftów to podobno zdarzały sie egzemplarze 140KM 2.0 co w serii po 155 KM miały... Witek mi kiedyś mówił że na hamowni miał BRD co miał w serii 190 KM... to się nazywa egzemplarz... ale miał też i takie BRD co miał 120 KM... to tez się nazywa egzemplarz :kox::polew:

Opublikowano

Dawno nic nie modzone było, a jeszcze tyle przede mną...

Zamówiłem dzisiaj nowe żarniki, LED'y do DRL oraz kierunki bezbarwne - trzeba na dniach wywalić pomarańcz i pomalować lampy w środku, żeby to jakoś wyglądało.. :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...