mystic.pl Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Rachunek widziałeś ile sobie policzyli
mgtan Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 reklamuj... ajak sie ASO będzie rzucac to dzwoń po rzeczoznawce z ubezpieczalni, jak im MTU pogrozi paluszkiem że kasy nie zobacza to odrazu poprawki będą zrobione... a co ci wymieniali z cześci mechanicznych?
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 z mechanicznych to wahacz i zwrotnicę. z blacharskich drzwi oraz błotnik, do tego jeszcze nowa felga i jakieś duperele typu listwa drzwiowa..
Buba Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 przyjedz dzisiaj to sie wyklepie na spocie
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 planuję dzisiaj się pojawić - jak by nie patrzeć trochę już mnie nie było :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 planuję dzisiaj się pojawić - jak by nie patrzeć trochę już mnie nie było :gwizdanie: bajk kiedy deal?? :gwizdanie:
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 planuję dzisiaj się pojawić - jak by nie patrzeć trochę już mnie nie było :gwizdanie: bajk kiedy deal?? :gwizdanie: Chyba trzeba będzie na dniach - Flyer coś mówił, że w razie czego może Ci je podrzucić do Płońska..
mgtan Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 i jak Bajk po zlocie...miałem dzisiaj podjechac i obejrzec co ci wymodzili.. i jak chłopaki ci wyklepali boczek... oraz zgadac się na wypad na tor... o ile jeszcze pojedziesz? czy już ci przeszło? ....ale kurfa znowu mnie zarazlili jakimś ujostwem zwanym grypą.... wiec przyszły wtorek... może będzie ktoś z wagiem musze coś sprawdzić.
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 nie no tak na prawdę to nie ma tragedii z tą ich robotą jak się dzisiaj przyjrzałem jeszcze raz.. dam znać jak będę gdzieś jechał - nie przeszło i pewnie prędko nie przejdzie
Buba Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 jak to nie ma?? a ta szpara na grubość zapalniczki miedzy drzwiami a nadkolem??
mgtan Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 teraz t bym się przejechał... ;-) po programie inaczej troche chodzi to "BRD" i różnica w odejściu jest.. dzisiaj drapnąłem Octavie II z 1.8 TSI (fakt ma 160 KM niby) ale 7.8 do paczki kręci w serii ta Octavia
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 widzisz, a tyle czasu broniłeś się przed programem
mgtan Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 bronił mnie pompowtrysk co mi się sam wysrał...jakby się nie wysrał to by nie było programu... o i sprawdziłme że nie 7.8 a 8,1 miała oktawka... bo to kombiak był... to tyle ze świata cyferek... chyba pierwszy raz sprawdzałem w życiu wyniki w cyferkach (przyśpieszenie)... sorry bajk że w twoim wątku...ale co do programu to...w famili mam 407 peugeota... i w papierach 136KM... no ok standard...a na hamowni 152km bez żadnego softu wypluł... az się dziwił troche gościu, że to rzadkośc... a ja się zastanawiałem co się on tak dobrze zbiera... to się nazywa gift od fabryki.. a ja się cieszyłem jak mi przed wymianą wtrysku wypackało adui 167,5 :polew: zamiast 170 KM ;-)
turdzi Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 sa serie i serie , ztache zaluje ze poprzedniego BLB nie zabralem na hamownie z ciekawosci.Jestem pewiem ze mial na bide 150 KM bo chodzil lepiej niz BRD przed programem.I to duzo lepiej.
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Mój jak widać też nie najgorzej wyszedł jeśli chodzi o bonus w serii - 10% w mocy i prawie 20% w momencie
mgtan Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no bajk u Ciebie miałbyć DTM ale im zabrakło pakietów stylizacyjnych na magazynie to go wypchneli jako zwykłe 2.0 TFSi 200 KM hehe... a propos Giftów to podobno zdarzały sie egzemplarze 140KM 2.0 co w serii po 155 KM miały... Witek mi kiedyś mówił że na hamowni miał BRD co miał w serii 190 KM... to się nazywa egzemplarz... ale miał też i takie BRD co miał 120 KM... to tez się nazywa egzemplarz
bajk Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Dawno nic nie modzone było, a jeszcze tyle przede mną... Zamówiłem dzisiaj nowe żarniki, LED'y do DRL oraz kierunki bezbarwne - trzeba na dniach wywalić pomarańcz i pomalować lampy w środku, żeby to jakoś wyglądało..
Rekomendowane odpowiedzi