bajk Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 ogólnie wygląda bosko dla mnie.. idealnie komponuje się z kolorem lakieru jakieś zdjęcia zrobię w sobotę jak będę malował lampy
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 a nie chciales tez galki i recznego obszyc w to samo ? bo teraz to masz alcantare na kierze, perfore na galce i gladka skore na recznym
bajk Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 zbytnio mi to nie przeszkadza :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:30_________________________________________________lampy pomalowane.. niedawno skończyłem - jutro zdjęcia. okazało się że jedna lampa została wcześniej zjarana przez postojówkę - niestety czeka mnie wymiana.. jak ktoś ma z pomarańczowym kierunkiem prawą lampę na sprzedaż to dawać znać.. włożyłem led'y do DRL'a + rezystor i niestety błąd z obu stron.. do tego doszły nowe żarniki - chyba jakieś lewe, ponieważ z obu również błąd.. ogólnie mam niezła choinkę
wojoo Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 nie przejezdzales godzinke temu przez Łomianki ??
bajk Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:14_________________________________________________I po treningu.. Audi nieźle dostało w d*pę - aż się klocki skończyły prawie Do tego na moim koncie jest już 26 punktów co by oznaczało, że pożegnałem się z prawkiem :gwizdanie: W drodze do Nowego Miasta - 135/50 :gwizdanie: Jako podsumowanie póki co jedno zdjęcie tylko
mgtan Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 coś kosztowe te twoje wyjazdy do NMnP ... najpierw ci się pić zachciało i piz*... 1,5 miesiąca bez samochodu... teraz noga ci się zapewne zsunęła głębiej w podłoge... i good bye driving licence
bajk Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Opublikowano 27 Lutego 2011 jeszcze mam prawko w kieszeni - podobno jak zrobię kurs na 6 pkt. przed oficjalną decyzją o odebraniu to będzie luz - ktoś może to potwierdzić?
wojoo Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:14_________________________________________________ Do tego na moim koncie jest już 26 punktów co by oznaczało, że pożegnałem się z prawkiem :gwizdanie: W drodze do Nowego Miasta - 135/50 :gwizdanie: e to cos słabo mnie złapali przed grota jak jechałem 210 wisłostradą, w stronę wawki, a tam jest ograniczenie do 80 :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 e to cos słabo mnie złapali przed grota jak jechałem 210 wisłostradą, w stronę wawki, a tam jest ograniczenie do 80 :gwizdanie: w strone wawki wislostrada?
moskal Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 jeszcze mam prawko w kieszeni - podobno jak zrobię kurs na 6 pkt. przed oficjalną decyzją o odebraniu to będzie luz - ktoś może to potwierdzić? jesli w tej chwili masz juz 26pkt to po zawodach , gdybys zrobił kurs mając mniej niz 24 to looz a tak to piz*a. ale bądz dobrej mysli , maja rozpierdol w systemie :kox: :kox:
wojoo Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 w strone wawki wislostrada? trasa na wybrzeżu gdyńskim nie nazywa sie wisłostradą ? chyba ze wisłostrada konczy sie przy marymonckiej
Flyer Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 w strone wawki wislostrada? trasa na wybrzeżu gdyńskim nie nazywa sie wisłostradą ? chyba ze juz sie konczy przy marymonckiej myslalem, ze wislostrada to juz w warszawie jest
wojoo Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 w strone wawki wislostrada? trasa na wybrzeżu gdyńskim nie nazywa sie wisłostradą ? chyba ze juz sie konczy przy marymonckiej myslalem, ze wislostrada to juz w warszawie jest oj cicho chodzilo mi o to w jakim kierunku sie udawałem
skrab Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 [br]Dopisany: 26 Luty 2011, 22:14_________________________________________________I po treningu.. Audi nieźle dostało w d*pę - aż się klocki skończyły prawie Do tego na moim koncie jest już 26 punktów co by oznaczało, że pożegnałem się z prawkiem :gwizdanie: W drodze do Nowego Miasta - 135/50 :gwizdanie: Jako podsumowanie póki co jedno zdjęcie tylko Trzeba myśleć głową a nie butem
turdzi Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 jeszcze mam prawko w kieszeni - podobno jak zrobię kurs na 6 pkt. przed oficjalną decyzją o odebraniu to będzie luz - ktoś może to potwierdzić? najwyzej bedziesz jezdzil bez prawka , tylko wsadz sobie w dowod 200 zl
Rekomendowane odpowiedzi