ogion Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Postaram się być, najwyżej się troszkę spóźnię :>
Nosb Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ja raczej bede PS : suhy mam kogos kto ci porzadnie spoleruje autko Cena to 250 zl moze nie tanio ale chlopaki nie odwalaja fuszerki : wala sciernym i dopiero polerka a nie na odwal sie sama pasta Wiec op takim zabiegu wszystki plytkie rysy znikaja . Ja bede im niedlugo swoja wstawial. Jak cos to wal do mnie dam Ci namiary. Suhy zabierz sie z plastuchem
dudi75 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ogion czemu jak jedziesz przez Hucisko to nie staniesz na gawede [br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 20:20_________________________________________________ kupy nie będzie, spot przecież zaplanowany niedziela 17 na zalewie w borkowie koło tamy.. No to fajnie tez bede ,jak tam pompki :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 dudi przewieziesz mnie tym twoim dieselkiem zobacze jak to gna z ciekawosci
aniolek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nosb a gdzie ta polera? bo moze i ja bym sie zastanowila? :mysli:
suhy Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nosb "prześpię się z tym" i dam Ci odpowiedź.;p Może przyjadę jutro na zlocik;p ale nie na 100%;p Pozdrawiam:D
dudi75 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 dudi przewieziesz mnie tym twoim dieselkiem zobacze jak to gna z ciekawosci Nie ma sprawy ale szalu niema to tylko disel :> tak ze nie oczekuj zbyt wiele . Gdybys mial 1.6 to moze moglbym Cie przez chwilke uszczesliwic ale ty ma 1.8TQ ponad 200KM wiec w jaki sposob moge sie rownac ze swoim klekotem do twojego pocisku Jedyny plus na moja korzysc to spalanie i kasa jaka trace na paliwo grzanek wie ile ja kasy trace na paliwo :gwizdanie:
siniakTDI Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 No to fajnie tez bede ,jak tam pompki Udało mi się znaleźć pompke z takim samym oznaczeniem jak moje i chodzą idealnie, tak że dudi podrzuce ci jutro te twoje.
dudi75 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 No to fajnie tez bede ,jak tam pompki Udało mi się znaleźć pompke z takim samym oznaczeniem jak moje i chodzą idealnie, tak że dudi podrzuce ci jutro te twoje. Ok
Nosb Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 aniolek robia to chlopaki troszke za blizynem. Wlasnie odebralem od nich zderzak i klape z malunku i jestem zadowlony (a kazy wie ze z malo ktorego lakiernika sie jest zadowolonym ) Co prawda malowali bez komory ale jest ladnie polakierowane Jakos niedlugo beda mi malowali przedni zderzak i wtedy cala wypoleruje u nich dudi spoko tak po prostu z ciekawosci mi chodzi Nigdy z nikim nie smigalem mocnym dieslem
Tposejdon Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Panowie jak ktoś nie wie jak na spota trafić to może sie podpiąć do mnie bo będę przez Kielce leciał musze zahaczyć o praktikera także możemy sie umówić o 16.30 na WTC jak ktoś chce i podbije po was.. No jak tak wszyscy dopiszą to niezła frekwencja sie zapowiada.. ale nie chwalmy dnia przed zachodem P.S. niestety grilla nie będzie bo zajęty dziś.. ale gorąc taki to i sie jeść nie chce tylko woody woody...
dudi75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 to chociaz zdjecia robcie A ty aniolku nie zamierzasz przyjechac
aniolek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 to chociaz zdjecia robcie A ty aniolku nie zamierzasz przyjechac niestety,nie tym razem ale nastepnym Was nawiedze... :polew:
dudi75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No to bedzie bal samcow Jeszcze grila nie bedzie to ja przywioze chociaz paczke biszkoptow i orezade [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 11:14_________________________________________________Fajnie bylo , dzieki Nosb za przejazdzke niestety 100KM roznicy robi swoje .Chociaz powiemm ci ze i moja tez chyba nie chodzila tak jak powinna . Grzanek naladuj baterie do laptopa to przyjade kiedys i zrobimy logii bo faktycznie toto nie jedzie :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 20:27_________________________________________________huzio00 tobie tez to calkiem przyzwoicie chodzi
Nosb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dudi objadlo Ci sie 100 KM to raczej nie bedzie roznicy moja dupohamownia ci to mowi hehe BTW : wariat drogowy jestes Pozatym w tych dieslach wszystko pieknie tylko te krotkie biegi itp... niby liczby a sie trzeba tymi biegami namachac no a huzio dzielnie sie trzymal z nami my odbilismy po drodze na mala sesyjke Plastuch a ty Miejscowka bardzo fajna. Co prawda kawalek odemnie ale a sie przezyc I ile dupeczek haha tylko sie ogladac hehe
dudi75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dudi objadlo Ci sie 100 KM to raczej nie bedzie roznicy moja dupohamownia ci to mowi hehe BTW : wariat drogowy jestes Pozatym w tych dieslach wszystko pieknie tylko te krotkie biegi itp... niby liczby a sie trzeba tymi biegami namachac no a huzio dzielnie sie trzymal z nami my odbilismy po drodze na mala sesyjke Plastuch a ty Miejscowka bardzo fajna. Co prawda kawalek odemnie ale a sie przezyc I ile dupeczek haha tylko sie ogladac hehe No to zapodajcie jakies foto z tej sesyjki
Krycha Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dzięki Daniel za przejażdżkę, jednak te 150 koni różnicy robi swoje Tyle odemnie : Miejscówka dobra, fakt nie ma zasięgu, ale dziewoje fajne
Rekomendowane odpowiedzi