Nosb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 aj pier%^&icie z tymi mocami 3a jechac na hamownie to bedzie wiadomo Bo generalnie to wiecie o co chodzi ? Po co ci zasieg jak dupeczki sa ?
Krycha Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No przecie jaja se robię z tą mocą, na mnie to nie robi wrażenia Tynio szukał zasięgu mimo dupeczek
aniolek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 a co tam malo zdjeci i tak z daleka?
Krycha Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Było przyjechać Ktoś tam miał aparat to niech wrzuci ja siedziałem na murku nie miałem co robić to pstrykałem
aniolek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Było przyjechać a nastepnym razem sie przyjedzie tiaaa tylko to pewno bedzie juz zima,zanim sie kolgostwo zbierze...
dudi75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 aj pier%^&icie z tymi mocami 3a jechac na hamownie to bedzie wiadomo Bo generalnie to wiecie o co chodzi ? Po co ci zasieg jak dupeczki sa ? Jak na moje oko to ty tam bedziesz mial kolo 378KM . Wiesz co teraz tak mysle ze nastepnym razem sie przejedziesz za fajera . Bez dzieci bo tak to widzisz poplakaly sie szkraby A jak wracalismy to mnie ta mlodsza caly czas podpuszczala zeby was wyprzedzic
huzio00 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 no a huzio dzielnie sie trzymal z nami Na tyle ile dawałem rady to się trzymałem Chodź brakuje mi troszke do was
Nosb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 froger nie robi wrazenia a pewnie sE skore zedrzesz zaraz Eno mysle ze sie skladzik zbierze jakos ? :> heh najpierw plakala : "wolniej tato" a potem podpucha... Ach te kobiety Od dziecka niezdecydowane Jakbym mial jechac ta jak ty tam to bys mnie nie wyprzedzil Chociaz to juz jest wtedy silowanie sie na glupote a nie aut Pozatym wiazlem dwoch przedstawicieli wymierajacego gatunku nadludzi pospolitych i w ich nasieniu nadzieja na ratunek swieta wiec musialem ich dowiesc w calosci :polew: :polew: Huzio mialem raz AAH w b4 osce to robil robote Masz tam staga ? Nastepnym razem zajrze Ci w ten gaz troszke Ale w sumie sie ladnie twoja odpycha tez Powiem wam ze hamowanie z 230 przed zakretem troche mi zajelo Grzanek pamietaj o jarzmach dla mnie ;(
dudi75 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pozatym wiazlem dwoch przedstawicieli wymierajacego gatunku nadludzi pospolitych i w ich nasieniu nadzieja na ratunek swieta wiec musialem ich dowiesc w calosci :polew: :polew: No tak swieta racja :polew:
plastuch Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Plastuch a ty No wiem że tylko mi :bicz3: Oficjalnie przepraszam że się nie stawiłem. Bo bym wam pokazał jak się jeździ Dziś prawie audiczke stracił Od czołowego zdeżenia dzieliły mnie centymetry, prawie do rowu musiałem gościowi zjechać Z ostrowca wracałem i jaoś po tym mi ochota przeszła na dalsze podróżowanie Pewnie w nocy nieusne A Ty Nosb to jesteś
huzio00 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Huzio mialem raz AAH w b4 osce to robil robote Masz tam staga ? Nastepnym razem zajrze Ci w ten gaz troszke Ale w sumie sie ladnie twoja odpycha tez B4 z AAH też się trochę najezdziłem do tej pory ma ją mój brachol . a co to takiego ten stag?? bo ja to zielony jestem w tych tematach ;(
Nosb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 To 3a bylo zawrocic, dogonic typa i dac mu z liscia To chyba nauczka za ten motocykl w lesie co ? Jak myslisz ? Huzio stag to instalka Nie wiesz jaki masz sterownik ? Panowie ogarniac znow date spota ! Poki ladna pogoda mozna sie "spocic" bo bedzie zima to temat zamarznie na amen
plastuch Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No niby tak ale jak zauważyłem że się niezmieszcze to zwolniłem i niepchałem sie dalej :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 23:32_________________________________________________ja tam moge i jutro
Nosb Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Juz dzisiaj miales byc A jaki glosny byles ze przyjedziesz
plastuch Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Juz dzisiaj miales byc A jaki glosny byles ze przyjedziesz no moja wina
Krycha Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Pozatym wiazlem dwoch przedstawicieli wymierajacego gatunku nadludzi pospolitych i w ich nasieniu nadzieja na ratunek swieta wiec musialem ich dowiesc w calosci :polew: :polew: No tak swieta racja :polew: szydercy :gwizdanie:
Tposejdon Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Grzanek wielkie dzięki za turbinke . śmiga ino gwizda
grzanek85 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dziś wielki dzień koniec dwu miesięcznego projektu Honda H22A dziś pierwszy odpal i przybędzie w kielcach 200 konny potworek o wadze 800kg:) oto parę fotek z podłączenia kompa do silnika (działo sie:))
suhy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 omg:D Stary tylko proszę.... żeby nie było za parę dni o użytkownika mniej:D Bo tym się idzie zabić 200km i 800kg? Nie wsiadł bym do tego xDDD] P.S. Moją a4 1.6 b+g bym Cię wziął xDDD
grzanek85 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Pewnie tak bo narazie jeśli klient nie zainwestuje będzie ciężko z trakcja, o bezpieczeństwo będzie dbała klatka:)
Rekomendowane odpowiedzi