plastuch Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 a nastepnym razem sie przyjedzie tiaaa tylko to pewno bedzie juz zima,zanim sie kolgostwo zbierze... A ja Ciebie i Twoje auto Aniołku widziałem dziś na giełdzie w miedzianej górze staliśm Seledynowym Avantem B5 na tym samym parkingu Co Twoje auto!!! Autko poznałem po Kominie A no i po klubowej naklejce
aniolek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 a nastepnym razem sie przyjedzie tiaaa tylko to pewno bedzie juz zima,zanim sie kolgostwo zbierze... A ja Ciebie i Twoje auto Aniołku widziałem dziś na giełdzie w miedzianej górze staliśm Seledynowym Avantem B5 na tym samym parkingu Co Twoje auto!!! Autko poznałem po Kominie A no i po klubowej naklejce i sie nawet nie przywitali... swinie!!!
plastuch Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 i sie nawet nie przywitali...swinie!!! No dobra Ciebie niewidziałem ale auto Ale jak następnym razem będe Cię widział to z daleka będe krzyczał i machał Plastuch jak lala pali ? Duzio ? Myśle że 12nastką się zdowoli w cyklu całkowicie wymieszanym
aniolek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 i sie nawet nie przywitali...swinie!!! No dobra Ciebie niewidziałem ale auto Ale jak następnym razem będe Cię widział to z daleka będe krzyczał i machał :polew:no,to wybaczam
Nosb Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Plastuch jak lala pali ? Duzio ? Myśle że 12nastką się zdowoli w cyklu całkowicie wymieszanym No i gites
plastuch Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 no,to wybaczam No i gites Tanio jeździcie, tanio największa heca jest jak się odpycham :gwizdanie: A na wsi gadaja że podobno i Ty kolego luksowej taniości chcesz sprubować
Krycha Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Pan Niemczyk mi tu wciska tani gaz
michal-oracz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a mnie juz dawno nie bylo i widze ze tylkok dwa zlociki mnie ominely. To moze w niedziele na wtc
plastuch Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Mi niedziela pasi [br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 18:19_________________________________________________coś tu cicho :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 wracam Dzisiajz Krakowa o 16 myślę podjadę na WTC możę coś się dzieje i nawet stała ekipa ale BeMek :polew: :polew:.[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 17:26_________________________________________________a może by tak coś w sobotę?? jakis spocik na WTC? powstała nowa iniscjatywa http://www.a4-klub.pl/smf/all_spoty_ostrowieckieponiedzialek_1900-t93542.0.html
plastuch Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 kierownik ja mam strasznie napięty plan nadchodzącego Weekend-u Piątek koncert najlepszego zioma, sobota kawalerskie brata :drunk: niedziela chrzciny na których będe chrzesnym A Więc Ja proponuje następny piątek
grzanek85 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Jestem za powypychałem trochę parchów z podwórka to będę miał więcej czasu...
Rekomendowane odpowiedzi