MARCIN607 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 a ja dopiero dzisiaj grata od mechaniora odbieram :rant: i zmowu mnie ominął spot :wallbash:
aniolek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Ale za to jakie fajne no fajn,fajne... :polew:
jarko Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Uwaga :!: Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych. Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ << Serdecznie zapraszam Dziękujęi pozdrawiam
Tposejdon Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Coś tu taka cisza zapadła..może by jakies pożegnanie lata zorganizowac co?? póki jeszcze ciepło:)
aniolek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Coś tu taka cisza zapadła..może by jakies pożegnanie lata zorganizowac co?? póki jeszcze ciepło:) ja jestem jak najbardziej ZA Tadzik jak zawsze ma pomysla dobrego
Doman13 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Pożegnanie z grillem? Jak z grillem to się piszę na 101% A jak bez to będę tylko na 100. Gdzie i kiedy i jadę...
Tposejdon Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 hehe no jak żegnać to tylko z grilem no własnie może by tak za dwa tygodnie 3..4 llistopada? bo na ten weekend to już późno sie umawiać i nikt nie przyjedzie.. a miejsce hmm.. no gdzieś w plenerze bo pod cmentarzem grila palić Aby dodać motywacji co poniektórym to powiem że w niedziele zaliczyłem zlota w Kazimierzy pierwszy raz organizowali i powiem wam że ładnie frekfencja dopisała bo 20 autek sie zjawiło także starać sie starać.. i trzeba pokazać że nie jesteśmy gorsi a kolegów z Kazimierzy zapraszałem w gościnę do nas także może sie ktoś zjawi
aniolek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Tadzik listopad to za miesiac-mamy koncowke wrzesnia
Tposejdon Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 hehe ooo pardą :) masz racje Aniołku.. miałem na myśłi październik:)
aniolek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 ja 3-4 odpadam-studia sie zaczynaja i ciezka nauka
Tposejdon Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Aniołek to może 2 październik hehe:) w piatki jakoś wielsza frelfencja ostatnio bywała takze moze tak chłopakom podpasuje? narazieto i tak nic pewnego bo nikt si enie wypowiedział jeszcze
aniolek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 do 2 jeszcze troche czasu-ale ie pomysli
piko-miko Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 witam kolegów,ja też bym się pisał ,ale ustalajcie termin szybciej ,jeśli będzie w sobotę lub w niedziele to pomyśle ,bo w piątki dopiero wracam z roboty.będę śledził temat.
plastuch Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam po mojej długiej przerwie na forum! Niestety komputer odmówił mi posłuszeństwa i niemiałem dostępu do forum Więc z wielką chęcią spotkam się z forumiwiczami
Nosb Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 no dawajcie jakis termin Ciapniemy jakas kielbache PS : tadzik widziany dzisiaj w jedrzejowie Lecialem na kato kolo 9:30 i wjezdzales na rondo ! Mamy cie!
Krycha Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 no dawajcie jakis termin Ciapniemy jakas kielbache PS : tadzik widziany dzisiaj w jedrzejowie Lecialem na kato kolo 9:30 i wjezdzales na rondo ! Mamy cie! Ty ale jak się lansował, z jedną ręką na kierownicy
Nosb Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 nono sir lanserLot a bron boze zeby sei rozejrzal hehe Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi