huzio00 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Tadzik prowadz liste i mnie do niej dopisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no wrescie cos sie ruszylo ja tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Watpie ale moze sie wyrobie z poskladaniem. JAk sie wyrobie to wiadomo ze bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 hehe noo walnij w stół a nożyce sie odezwa... ok robimy listę a jak ktoś sie nie pojawi to publiczna chłosta paskiem klinowym i to stroną z ząbkami żeby bardziej bolało... 1. Suhy 2. Tposejdon 3. ciahciah 4. huzio00 5. michał-oracz 6. Nosb.. no temu damy kredyt zaufania bo szuka więcej koni pod macha i teraz próbuje je tam wszystkie okiełznać hehe ale liczymy że dotrze 7. mARCIN607 8. 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja też będę i wezmę z sobą Domana i A4 jeśli Tadziku pozwolisz vi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 No to ja też nie zapomne wpaść, tak że do pietnastego na WTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 i się ruszyło w interesie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 no w koncu cos porzadnego moze znow bedzie frekwencja jak na poczatku roku co jeszcze zimno bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Sie okaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No to kolejnych dopisujemy.. 1. Suhy 2. Tposejdon 3. ciahciah 4. huzio00 5. michał-oracz 6. Nosb.. no temu damy kredyt zaufania bo szuka więcej koni pod macha i teraz próbuje je tam wszystkie okiełznać hehe ale liczymy że dotrze 7. mARCIN607 8. Doman13 9. SiniakTDI 10. 11. 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciahciah Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mam kolegę co od nie dawna ma srebrną A4, pewnie go widzieliście gdzieś na kieleckich drużkach , on dopiero na forum się zalogował bo podesłałem mu linka jak statyczny kąt wtrysku ustawić bo mu zapalał gorzej niż moja 40 letnia trzydziestka :> Dałem mu znać o zlocie, pewnie się zjawi. Po poprzedni który pamiętam był w wakacje i ja akurat byłem na wczasach kolejny był tydzień przed ważnym egzaminem wiec też nie mogłem a jak były od tamtej pory jakieś to za małymi literami były napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Suhy tam:D nie suhu xDDD :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 to co koledzy jest nas 10 ciekawe ilu przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ja tez bede 95% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 ja takze postaram sie zawitac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 koledzy potrzebuje silniczek wycieraczki tył sprawny jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 i jak panowie z tym spotem data aktualna bo chętnie bym zawitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 aktualna data i lista obecności jest-swoją drogą jeszcze chyba nie było obecnych zgodnie z listą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 czyli termin 15 Listopad o 15 bo chciałem posta wyedytować jaka data aby każdy wiedział co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Piętnastego o piętnastej czyli termin 15 Listopad o 15 bo chciałem posta wyedytować jaka data aby każdy wiedział co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi