grippen Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ile się spodziewacie autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 kilka osób ma być, ale jak się skończy zobaczymy No to kolejnych dopisujemy.. 1. Suhy 2. Tposejdon 3. ciahciah 4. huzio00 5. michał-oracz 6. Nosb.. no temu damy kredyt zaufania bo szuka więcej koni pod macha i teraz próbuje je tam wszystkie okiełznać hehe ale liczymy że dotrze 7. mARCIN607 8. Doman13 9. SiniakTDI 10. 11. 12. [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 16:16_________________________________________________Kolego kar_sci widziałem autko pod makro w niedzielę-myślałem że to eska przez chwilę-fajnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 mARCIN607 dziekuje bardzo. Niestety teraz musi byc na zimowych 15" felach. A co do S-ki to takowe oznaczenie posiada:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie zampomnijcie o aparacie:D Fota pamiątkowa musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 15 o 15 także będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kto bedzie autem po lifcie i nie boi sie wpuscic mnie i grzanka do srodka na chwile ze srubokretem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superdziki Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Tez bym zawital ale mnie niestety nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kto bedzie autem po lifcie i nie boi sie wpuscic mnie i grzanka do srodka na chwile ze srubokretem ? Ja bym się bał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie ma czego najwyżej nie odpali:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 moze po 17 zawitam do was w niedziele na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 NOSB:D Ja mam polifta:D Balbym się Was wpóścić ogólnie... a Wy chcecie jeszcze ze śrubokrętem:... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kto bedzie autem po lifcie i nie boi sie wpuscic mnie i grzanka do srodka na chwile ze srubokretem ? a macie srubokret??? bo z tym bywa problemos.... ciekawe czy sie znajdzie taki,co was wpusci...jeszcze obu na raz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Krysia siedz cicho Twoje juz pali Suhy masz pozamiatane Mamy srubokret i nie zawachamy sie go uzyc A serio potrzeba nam na chwile wyjac licznik , wlozyc moj i zaprogramowac go pod moj kluczyk u kogos w aucie Takze w sumie nic nie zepsujemy Ewa skoro nas bedzie dwoch nie bedzie mial wyjscia PS : suhy gdzie dzisiaj parkowales ? Nie masz reji z 99 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 chłopaki potrzebuje pomocy coś mi sie dzieje z autem jak odpalam to czasami tak jakby palił nie na wszystkie cylindry a do tego go delikatnie wtedy rzuca wymieniłem świece i nic co to może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a jaki masz silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 1.9 tdi 110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a masz napięcie na wszystkich kablach do świec żarowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 chyba tak bo to się dzieje tylko czasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Suhy luknalem do Ciebie w profil... Mozesz spac spokojnie nie przydasz nam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 koledzy i co to moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi