MARCIN607 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 to dzisiaj będzie nas armia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 PS. Jak przeczyścić pierścień ABS? 3eba zdjąć jarzmo i tarcze rady niema Ale spoko spoko najpierw zapniesz vaga i tam śpece stwierdzą co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ja furke umyłem a dziś pogoda taka że szkoda gadać zanim przyjade to będzie u jeban......a po lusterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Będzie ktoś z komputerkiem?? Mam pewien komunikat to skasowania, oraz jeden czujnik mi coś nawala. Trzeba by to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Inspekcja jedno spoto-piwo Dudi wiesz z z tym srubokretem to padnie na ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Brawo panowie i panie . Nie spodziewalem sie az tylu samochodow fajnie sie bylo znowu spotkac w Kielcach ze starymi znajomymi i poznac nowych . Do zobaczenia na nastepnym spocie A wlasnie wklejajcie fotki bo widzialem paru profesjonalnych fotografow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 było nas spora ekipa :oklaski: :oklaski: :oklaski: każde city miałoswoją reprezentację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Miło było miło 20 aut!! Nosb froger dawać zdjęcia zapodam na NK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 haha spadaj, ja nie mam zdjęć, znaczy parę ale słabo Cię widać.. Plastuch i suhy nieźle dajecie na trase, kunie was poniosły? ahahha Daniel się żalił że miał miękko w gaciach jak z Tobą wracał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Co Ty ja to wolo jechałem suhy warjował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 dzięki za spota a droga cholerka mgła jak mleko dawajcie zdjęcia do galeri świętokrzyskiej. Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ta jasne:D Ja to wolniutko 50'tką jechałem;) Moze to ktos inny był;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 we dwóch żeście nieźle świrowali, dewianty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 froger;d a To Ty jechałeś za mną co na tym wiadukcie wpadlem w poslizg?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 hahah właśnie o tym mówię, nieźle dawałeś na dwupasmówce, rzucało cię jak kota po śliwkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 bo jakis typo z a4 scial zakret i mnei zepchnął;d[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 19:39_________________________________________________ciesze sie ze zyje a nie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 "Co za pedal" scial ? Rozwaliles mnie tym haslem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhy Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 to pedal bylo w zartach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_kkk Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No nie spodziewałem się że będzie aż tyle aut. To był mój pierwszy raz Szkoda że tak krótko i musiałem szybko uciekać. Zaskakujące dla mnie jest to, że większość samochodów na spocie napędzanych była ON. Nie mam nic przeciwko, ale osobiście nie wracam raczej do DIESLA. PS. Gdzie można obejrzeć zdjęcia ze spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 To ty uciekles jak biegalem ze srubokretem i szukalem poliftow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi