mobil014 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja tam dzis szalalem nawet dobrze udalo sie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Grzanek tak jak Ci pisałem mam 10 szt. Dell D630 do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 na tym parkingu fajnie sie śmiga byłem dzisiaj zaśnieżony jest takze mozna na renacie polatać jak by ktoś był chętny pojezdzić to niech pisze; ) byłem dwa razy kilka samochodów śmigało pałek nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 najpszy parking jest na stadionie- ogromny kwadrat, nawet na mokrym da radę :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 to kiedy panowie i o której spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Spot 21 w sobote. A że Stolkien musi się potem napruć, to możemy koło 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja niestety niemogę na weekendzie mnie niebędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superdziki Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Mnie w sumie też by pasowała 17 :gwizdanie: Plan mam później taki jak Stolkien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 To jak ? Jak będzie w miarę ładna pogoda to WTC, a jak zadyma to Tesco parking ? Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 okej mi pasuje ;D też zamierzam wyskoczyć na jakieś balety poźniej także o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 a jak zadyma to jak zadyma to zdecydowanie WTC :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 WTC o 17 pasuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No to do zobaczenia w sobote pany. :hi: Żeby tylko śniegu nam nie zabrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 raczej niezabiora :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 To i ja postaram się dojechać w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 a jak zadyma to jak zadyma to zdecydowanie WTC :kox: Malo Ci w poniedzialek bylo trzeba bylo sie krecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 wczoraj zaorałem cały parking koło stadionu Korony. Powiem wam że świat dużo lepiej wygląda przez boczną szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a jak zadyma to jak zadyma to zdecydowanie WTC :kox: Malo Ci w poniedzialek bylo trzeba bylo sie krecic rondo mi przeszkadzało :polew: teraz kombinuję jakby tu w poniedziałek iść na pierwszą zmianę do pracy albo chociaż 10-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dobra to ja tez bede o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi