Tposejdon Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 jak taka organizacja ma być to i ja zawitam na 17.. Dudi Dawno my Cie nie widzieli zjawiasz sie w sobotę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Podjechal bym ale jade na dzien dziadka z corkami Nie kupiles tej 3.0TDI ze Starachowic co rozmawialismy przez tel, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dobra czyli 17 parking WTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Podjechal bym ale jade na dzien dziadka z corkami Nie kupiles tej 3.0TDI ze Starachowic co rozmawialismy przez tel, Nie kupiłem bo troche z kasą bym sie wyczyścił a wiesz zima to różnie bywa.. odpuszcze temat chyba do wwiosny. lata moze zobacymy:) Swoja droga ciekawe czy sprzedali bo już jej nie widziałem później na allegro Dzięki koledzy za spocika.. było zimno ale na szczescie wypad na kawe espresso opanował sprawe hehhe jak by nie ta kawa chłopaki to nei wiem jakbyscie przetrwali te mrozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 o której zwinelscie się?? byłem o 17:50 i niestety nikogo już nie było ;( byłbym z 20 minut wcześniej gdyby nie to że psiarnia mnie zatrzymała po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Wychodzi na to, że chwile przed Toba pojechaliśmy do karczmy cztery konie. :confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 no tak niema to jak espresso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 bez expresso nie ma frajdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Huzio to wsyztsko wina braku komunikacji masz tu numer 504226608 następnym razem nie zginiesz:) P.S. mamy nadzieję że Cie nie oskubali z dolarów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Huzio to wsyztsko wina braku komunikacji masz tu numer 504226608 następnym razem nie zginiesz:) Zapisany tu mój jak coś: 503383908 Pisałem do Marcina ale jego też nie było P.S. mamy nadzieję że Cie nie oskubali z dolarów?? Naszczęście miałem CB włączone i zdążyłem zwolnic a zatrzymał mnie pewnie o ksenony bo im tak włąśnie dużo czasu poświęcił, ale wszystko ori to nie miał się do czego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Huzio to wsyztsko wina braku komunikacji masz tu numer 504226608 następnym razem nie zginiesz:) Zapisany tu mój jak coś: 503383908 Pisałem do Marcina ale jego też nie było P.S. mamy nadzieję że Cie nie oskubali z dolarów?? Naszczęście miałem CB włączone i zdążyłem zwolnic a zatrzymał mnie pewnie o ksenony bo im tak włąśnie dużo czasu poświęcił, ale wszystko ori to nie miał się do czego przyczepić. No to jakis wyjątkowo szkolony musiał być skoro az 20 minut sie musiał przekonywać hehe.. mnie tez ostatnio sprawdzali o to ale nie miał gośc argumentów do pogadania hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 spocik super tylko zimnooo trzeba sie ubierać cieplej ;D :> a gdzie zdj tej kawy hehe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobil014 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie wklejam jak ktos bedzie ciekawy niech kupi sie dowie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 juz wiem po co ta woda byla :>Podawanie wody ma za zadanie umożliwić rozkoszowanie się smakiem esencjonalnego naparu. Należy nią przepłukać jamę ustną w celu "zresetowania" kubków smakowych i oczyszczeniu z wszelkich pozostałości innych smaków. Następnie wypić espresso i cieszyć się w pełni bogactwem jego smaku i aromatu. Podobną zasadę stosuje się również przy degustacji wina. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 hehe no to żeś zadegustował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 koledzy kupie zegary z fisem i manetka w dobrych pieniadzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 koledzy kupie zegary z fisem i manetka w dobrych pieniadzach Nie ten dział, jakie zegary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja mam budzik do sprzedania prawie nowy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi