michal-oracz Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dobra czyli rozumiem ze niedziela 25 parking czerwona gora wiekszosci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamiarek86 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No więc Panowie jak znajde chwile czasu to i ja tam wpadne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 pasi.. chociaż raz będe mial bliżej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To zapraszamy kolege zamarek86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Gril bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam panowie a ja tak z innej beczki troche Znalazłem takie se koła http://moto.allegro.pl/felgi-kola-audi-tt-a3-a4-a6-17-i2216836470.html Jak się wam podobają?? Opłaca je wziąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mi podobają sie tylko oponki Dobry model, A felasy Bez rewelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No fele nie za bardzo ;p Ja mam jakiś tani substutut grila, więc mogę wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no to ja myśle ze wezmę Kiełbasy Troche.... Tadek wziąć CI?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 jak masz dobra to weź ja załatwie chleb i tacki jednorazowe co by z piachu nie jeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kiełbase moj ojciec robił... powiem Ci że Szał jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A kto węgiel załatwi ? :grin: Dobra, niech wam będzie, wezme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_LTR Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A kto węgiel załatwi ? :grin:Dobra, niech wam będzie, wezme. ile chcesz tego węgla tone dwie ? bo mam skład opału to nie ma sprawy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Przywieź 3. Tona pójdzie na grila, dwie zawioze dla teściów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pany nawet nie wiecie jak żałuję ze nie będzie mnie na tym grilu Może innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A nie można troszkę później bo na 14 ciężko będzie mi się doturlać do Ck i wrócić się na czerwoną górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ale kolego nie musisz jechac do kielc tylko w morawicy pakujesz sie na krakow a potem na kielce jak cos to tu masz tel. 607-545-127 jak cos to dzwon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ale zawoże moją lubę do Ck i raczej nie będzie chciała jechać ze mną także najpierw ją muszę zawieźć na szydłówek i dopiero bym się wrócił na czerwoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 a to chyba ze tak ale spokojnie jak sie spoznisz to sie nic nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmichalkw Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Uwaga uwaga.... Przedstawiam Szanownemu Gronu Klubowiczów dziewiczą relacje z dzisiejszego zlotu..... 200 PLN i 6 pkt karnych Dziękuje za uwage <ukłon> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi