grzanek85 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 NO to może żeby was tak nie pili to piątek 18 30. Jak będzie landa pogoda to WTC a jak nie to różowy sektor w tesco ale raczej WTC :th:
ogonck Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mi jak najbardziej pasuje ale jak wyobie ze szkola to wpadne moze sie troche spoznie :th:
Nosb Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Panowie nie ma ktos moze przeciwsłonecznika od pasazera ? i need bardzo Na spot moze zawitam Chyba ze mnie zassie montowanie bixenonu do poliftów i dalej ich na przód PS : za jakis czas będą do sprzedania moje przednie lampy z soczewką bixenonową tak pisze jakby był ktos zainteresowany
arszenik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 podjade :> piatek, 18, parking sciegiennego ?
grzanek85 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 18 30 , Nosb może załatwię dziś takie słoneczko :th:
Nosb Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 grzanek byłbym dzwieczny moi szrociaze wywalają na smieci a nie stoi zadna a4 na placu na razie
Doman13 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Heh no to w piątek mnie nie bedzie będę pewnie pomykał siódemką pilnie wypatrując misiaków z suszarkami, a suszą równo wtedy na siódemce Nosb, czy te twoje stare lampy to takie plug and play, czy trzeba rezać cokolwiek, nie znam sie na elektryce. Ja jeżdżę na H4+50% i w nocy powyżej 100/h to jadę po omacku.
Nosb Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Doman te moje wkładasz i tyle... Ale to są bixenonowe z tym ze sprzedaje bez palników i przetwornic :> Tzn gołe lampy i trzeba dokupic to Ale na tych po omacku raczej bys nie jezdził Jak cos zawsze mozesz do mnie podjechac i Ci zademonstruje jak swiecą itp Wolałbym sprzedac komus na miejscu niz aukcje, wysylki itp
Krycha Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja już nie mam swojej padaki jak mnie wpuścicie to będę mógł czasami wpadać czymś innym
warzyd Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja również się pojawię napewno o 18.30 na WTC tylko muszę jeszcze klape sobię zrobić. mam nadzieje tylko ze Grzanek będzie dzisiaj miał dla mnie czas, żeby pomóc mi to zrobić bo tak mi skacze i się trzęsie, że szok.
Nosb Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 froger jak sie wyrazasz o A4 Biała była spoko tylko silnik chlał a nie ciagnał
grzanek85 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 E Tam jak Froger wyjął granie z auta to od razu zaczęła lepiej jeździć w końcu te kilo.... . A co do spociku jak będzie taka pogoda jak dziś to sie przemieścimy na różowy sektor do Galerii chyba
Krycha Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Grzanek żebyś wiedział skrzynie ledwo z bagażnika mogłem wyciągnąć tak ciężka Nosb fakt dobra była ale silnik żarł a nie było czym jechać
FABSON Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 to jak w koncu? jak bedzie padał deszcz to od razu lecimy na tesco, a jak bedzie byle jak to ustawiamy sie na wtc, czy też do tesco?
grzanek85 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nie będziemy mieszać, wszyscy na WTC a jak będzie piździć to zrobimy rundkę przez miasto i do Galerii :th:
FABSON Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no i elegancko, konkrety to lubie do zoba SCYZORY
Nosb Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Pany Gdzie to aso w CK ? Musze ich nawiedzic zamówic kostki do poliftów Postaram sie jutro byc Przed zlotem zamówie kostki a po skocze po mate bitumiczną do castoramiaka
Doman13 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 aso w Kielcach jest w okolicach centrum handlowego, makro. jest to ulica transportowców a gdzie to trzeba podjechać żeby zobaczyć jak te Twoje lampeczki świecą?
warzyd Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 nosb mi zostalo w**j maty bitumicznej bo wczoraj z grzankiem u mnie bagaznik robilismy. moze chcesz odkupic za pare groszy ? hehe
Rekomendowane odpowiedzi