Nosb Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 W teren to są uazy... moja jest wysoka : http://images33.fotosik.pl/231/b307dfb937435741.jpg Ja rzadko gdzie pzejade bez przychaczenia Np wczoraj co próg zwalniający to było jebniecie podwoziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 super ;( nawet maly prog zwalniajacy stoper osiedlowy przy odpowiedniej predkosci przejezdzajac przednia osia jest "STUK", fak... ale pojezdzilem troche wczoraj w plenerze country... quattro daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 warzyd ty wszędzie zawadzasz z tego co widziałem, jak tak spojrzałem na wasze furki to fela 17" musi być i auto w dół musi iść. a nie wracał ktoś wczoraj ok 20 do kielc od strony górna??? widziałem dwie 4ki ładnie zrobione?? Ps Słomczyn sie psuje-byłem wczoraj kilka osób z felgą reszta tłumiki i dywaniki. Pozdr M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja tam o nic nie zawadzam wszystko zbędne i wystające pod autem przerobiłem albo usunąłem. Głównie zahacza sie taką osłonka na tunelu tłumnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 o widzisz, przypomniales... kupie blache osłone silnika od spodu, kto ma? grzanek albo nosb cos tam rozbieraliscie jakąś A4rke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 o widzisz, przypomniales... kupie blache osłone silnika od spodu, kto ma? grzanek albo nosb cos tam rozbieraliscie jakąś A4rke ? tak rozbieralismy. ale oslony od silnika z tego co pamietam nie bylo bo konkretnie dostala w przod i raczej nie przezyla. ciezka sprawa z tymi oslonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12RAEL Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 o widzisz, przypomniales... kupie blache osłone silnika od spodu, kto ma? grzanek albo nosb cos tam rozbieraliscie jakąś A4rke ? tak rozbieralismy. ale oslony od silnika z tego co pamietam nie bylo bo konkretnie dostala w przod i raczej nie przezyla. ciezka sprawa z tymi oslonami ...kup sobie od VW T4ki jest metalowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 ale przeciez i tak nie walisz silnikiem tylko co najwyżej rura od IC albo sankami a osłonę na niskim zawiasie zostawisz na ziemi i to szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12RAEL Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 grzanek85 dzięki za wprowadzenie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 osłonę na niskim zawiasie zostawisz na ziemi i to szybko Racja Dlatego u siebie nawet nie montuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A WEJDĄ MI TAKIE GYMY 224/45/17??? BĘDZIE OBCIERAŁA GUMA O NADKOLE??? A wejdą mi takie gumy 225/45/17 ??? Będzie obcierała guma o nadkole ??? / Tak powinien wyglądać ten wpis. Nie pisz z caps lockiem bo to oznacza KRZYK!! / Poziek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 wejda i nic nie bedzie obcieralo :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 no to dzisiaj na zakupy :> :> :> jak założe to pokaże. Dzięki didi75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 kto moze mi sciagnac tanio olej "dla klubowiczy" do mojej Czwórki? AVG? tylko nie wiem jeszcze jaki, 160tyskm nie kopci i nie je, wszystko cacy raczej, syntetyk... LIKWIKA MOLEGO? ktorego? czy Castrola EDGE 10w50 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ja uzywam mobil 1 10w-40. wczoraj wlasnie jak bylem na miescie zaswiecila mi sie kontrolka poziomu oleju. i bylem w delikatnym szoku kiedy wyszedlem sprawdzic o co chodzi poniewaz oleju nie bylo wogole. nie wiem dlaczego tak sie stalo no ale na szczescie juz go zalalem i chyba jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 to pewnie po piątkowych undergroundowych streetach glodna byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No nie wiem czy wejdą... marcin607 co to za felgi ? Jakie ET i szerokosc ? Wtedy mozna powiedziec czy wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Warzyd może turbo zaczyna pić jak właściciel, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 to pewnie po piątkowych undergroundowych streetach glodna byla no pewnie tak. ale troche w szok mnie to wbilo jak zauwazylem ze nie ma kompletnie nic.[br]Dopisany: 13 Maj 2008, 14:27 _________________________________________________ Warzyd może turbo zaczyna pić jak właściciel, haha no wszystko jest mozliwe. ale zeby az tyle? olej wymieniany byl z 6 miesiecy temu a tu juz nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 przecie to ani nie wielbłąd ani nie abstynent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi