12RAEL Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nosb albo jakiś niedouczony jestem ale o co chodzi z tym bat klub-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ha stary klub w klubie http://www.a4-klub.pl/smf/tworzymy_nowy_klub_bat-t32355.0.html i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Nosb - gratków moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 :th: Doman jak składanie laleczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12RAEL Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 no to congratulations Nosb :th: szacuneczek musisz mi na spociku pokazać jak lata Twoja niunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No to kiedy jaki spocik i co nie ma chętnych na komplecik MS na pół?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 mozna by zrobic spot w ten piatek. ja to sie pisze jak zawsze. jak widac grzanek nie ma chetnych... nikomu nic nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A ty wymieniłeś już ten wachacz co Ci skrzypiał. Jest jeszcze okazja bo za 250 pln można by mieć 4 wahacze górne 2 łączniki ja bym wziął 4 dolne chyba ze komuś potrzeba to mogę odstąpić przedni dolny prawy. Zależy jak kto tam woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 no ja juz na nastepny dzien chyba wymienilem. i teraz juz nic mi nie skrzypi. prowadzi sie elegancko. jedynie co teraz to mi cos piszczy przy chamowaniu w lewym przednim kole. no i niestety nie wiem co to. glownie piszczy jak jest goraco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A mi stukają dwa dolne tylne i szukam kogoś kto by chciał górę kupić z zestawu bo jak bede kupowal pojedynczo to mi to drogo wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nosb Niunia jest poskładana i po przeglądzie, (wszystko własnymi rękami zrobiłem ) właśnie zostawiłem ją u blacharza i później przeprowadzam do lakiernika. do zobaczenia na spocie, chętnie bym zobaczył twego BAT potwora i jego mooooodyfikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Zagładą tu ktoś jeszcze jakieś plany na spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja zawsze zaglądam. ale jak na spota tylko w sumie 3 osoby zawsze chetne to mi sie jakos odechciewa Ale zawsze zagląda , patrze i pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Nie no ja też lukam, tylko cholera nie zawsze mogę podjechać, ale teraz chętnie bo grzanek ma mi sprawdzić faktyczny przebieg , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 przyszly tydzien to moj ostatni tydzien w kraju wiec ja sie pisze na spota napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No to co kto chętny na piątek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 znajomi mojej kobiety wymyślili grilla w piątek postaram się go olać i zjawić się na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav3rick_17 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Na piatek ja sie pisze smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Hym tylko teraz na którą godzinę i ilu chętnych bo tak we3 na spota to niebardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arszenik Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tym razem postaram sie wpasc na 70%. Wreszcie granie ogarnalem więc nie siedze wieczorami przy aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi