ogion Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Z chęcią bym zawitał ale nie wiem jak będe stał z czasem.Dam znać pod koniec tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry2503 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Niestety w sobotę rano zawijam się na tydzień do krynicy pośmigać na nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siniakTDI Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 No ja też nie dam rady w tym tygodniu same drugie zmiany qarfafa, ale jak będzie organizowane coś za tydzień to na pewno będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Panowie usługa piaskowanie w Naszym regionie jest dostępna? Jeśli tak to czuje ktoś może namiar na firmę tym się zajmującą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 mostostal Kielce tak przykładowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ja piaskowalem w nowinach. tam gdzie robia te rozne metale itp. za wypiaskowanie dalem chlopakom 20 zl. trzeba ich tylko ladnie poprosic i da rade sie z nimi dogadac. na poczatku mowili ze nie bo szef itp. a jak rzuci sie ze 20 zl to elegancko raz dwa zrobia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ok dzięki za info, a coś bliżej Starachowic.. hmm np w Skarżysku? Orientuje się ktoś? bo nie chce mi się z gratami jeździć taki kawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 tego to ja pojecia nie mam. a kto w koncu ostatecznie pisze sie na sobotni spot o 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 jak narazie to wszyscy się nie piszą więc chyba nic z tego ni będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja chyba podbije jak wszystko pojdzie po mojej mysli ale nie obiecuje ze bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Nosb gdzie kupowałeś soczewki do bi xenonu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A jak myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 na alledrogo??[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 17:19_________________________________________________Potrzebuję taką nowo lewą lampę bardzo pilne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7f97a3f11b6da6b5.html[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 19:16_________________________________________________Nosb masz do sprzedana jeszcze te lampki po 2 gim lifcie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 No pewka ze tam Co do lampy nową w sensie nówke ? Nie mam po drugim. Sprzedalem ...Teraz mam ledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ma ktoś pomysł co zrobić ze starą pompą do wspomagania?? skupują je gdzieś może?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 zregeneruj, chodzi mi o używkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Yyy... Jaka cena regeneracji i gdzie ? I dalej : o 16 ten spot czy o 17 ? Jesli o 17 to wieksze szanse sporo ze przyjade A wogóle to gdzie bedzie ? Chyba nie na powietrzu w taką pogode ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12RAEL Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 w tą sobotę spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12RAEL Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 to o której 16 czy 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi