Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nio to bedzie nas minimum 6-7 autek :) 17 na mostkach :) Moj kom jak cos : 600121083 ale traficie bez problemu.

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok no to umawiamy się o 16 pod praktikerem.

Do zobaczenia niebawem.

Opublikowano

Jade zaraz do CK po jakies buty i moze ciucha. Jak sie nie wyrobie na 16 na zbiorke pod praktikerem to dojade kolo 17 z groszem na mostki ;) Pozdrowionka. [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 14:55_________________________________________________No i po spocie :)

Frekwencja moze i nie dopisala ale przez to chociaz zdazylismy sie wszyscy w miare poznac :)

Oczywiscie koledzy z PKA80 dopisali ;)

Czemu bylo nas tak malo ? Cieplo, fajne powietrze grillek :) Ci co nie byli niech zaluja :)

Foto :

dscf1467l.jpg

dscf1468r.jpg

dscf1469x.jpg

dscf1471u.jpg

dscf1472.jpg

dscf1473.jpg

dscf1476.jpg

Opublikowano

No było wiosennie.. tylko frekfencja troche mała ale miejmy nadzieje że następnym razem wiecej nas sie skusi na Grila :) to pare fotek jeszcze:

9f4f9b78a594f1be.jpg

5b3fb4a9ce2c294c.jpg

f17e8cd4c9a14b19.jpg

5969d60f5b592d71.jpg

a89225621d57de55.jpg

e6ddb1a7b29711a6.jpg

8297159539678bd2.jpg

50ab921985fc3cea.jpg

Opublikowano

Bardzo fajnie było. Dzięki Daniel za zaproszenie :)

Opublikowano

Sezon grilowy na forum został oficjalnie otwarty :decayed:

Opublikowano

no właśnie..trzeba jakiś termin opracować i obczaić jak tam na Cedzynie jest?? miejscówka nad jeziorkiem jest super :)

Aniołek.. mamy nadziej że nastepnym razem do nas dołaczysz:) a i może uda sie z Tym Immo coś podziałas jak nas tylu bedzie :)

Opublikowano

Dobry spocik nie jest zly ;) Te a co to za jeden ten lysy w dresie ? kiego sie w kadr wepchal ? :disgust::polew:

Opublikowano

Dobry spocik nie jest zly ;) Te a co to za jeden ten lysy w dresie ? kiego sie w kadr wepchal ? :disgust::polew:

:polew: :polew:

no właśnie..trzeba jakiś termin opracować i obczaić jak tam na Cedzynie jest?? miejscówka nad jeziorkiem jest super :)

Aniołek.. mamy nadziej że nastepnym razem do nas dołaczysz:) a i może uda sie z Tym Immo coś podziałas jak nas tylu bedzie :)

no mialam dolaczyc,ale z Wawy troche pozno mi sie wrocilo,bo ruch straszny wczoraj byl :kwasny:
Opublikowano

Spocik był koks. Fajna ekipa i fajna pogoda. Już się nie mogę doczekać następnego.

Opublikowano

no właśnie :) kiedy nastepny?? :) trzeba sie spreżac bo gril stygnie hehe :polew:

Opublikowano

No ja sie pisze na nastepny wiadomo :good:

Rzucac termin i zbierac liste! :)

Opublikowano

no tak jak był grill to mnie omineło :wallbash:

ale ja nie w tej sprawie-zapraszam all na spocik na Starachowicko-Ostrowiecką ziemię w ten weekend jak sie paczka zbierze :gwizdanie: :gwizdanie: w końcu grilla zjem :evil: jkuż chyba za 2miechy czekam

Opublikowano

długi weekend zarobiony będę jak diabli. Popsuło się parę kompów i trzeba je serwisować... :confused4:

Poza tym muszę pogrzebać w ziemi ogrodowej i w zrobić wszystko to na co normalnie nie mam czasu.

Odpadam z jakichkolwiek imprez zorganizowanych

Opublikowano

no to może następny co?? proponuje za tydzień to jest 9..10 Kto by sie pisał?? jakby nie patrzeć to dwa tygodnie minie od poprzedniego także szmat czasu.. hehe Nosb jak tam dowiadywałes moze coś na temat tych wałów do Quattro??

Opublikowano

Nie bylem u typow. Jak regeneracja nie wychodzi drogo to moze lepiej zrobic ? :)

Opublikowano

no właśnie sie zastanawiam tylko narazie szukam danych czy to wogóle da sie rozebrac bo różne opinie sa.. na moją głowe to wszystko co ktoś złozył da sie rozebrac hehe:) krzyżaki by dokupił na wymiar tylko trzebaby luknąc jak to jest pskładane no i obczaic moze gdzies robia takie regeneracjo bo moż esie nei opłaca samemu z tym bawic..

Aha i jeszcze jedna sprawa jakby Ci sie nawinął zderzak do rs4 przedni to bym był zainteresowany kupnem.. przekopałem allegro ale sa tylko tylnie a pilniejszy mi jest przedni.. oczywiście w rozsadenj cenie :cool1:

Opublikowano

Dobre podejście do sprawy Tposejdon, pojeździj po mechaniorach i popytaj. Może któryś się zna na wałach. Może któryś już uzdrowił Quattro.

Co do spota to 10 maja jest OK.

Podjadę w tygodniu na Cedzynę i się zorientuję co i jak.