Grosik Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Padlo na WTC - sugerowal bym juz nie kombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Padlo na WTC - sugerowal bym juz nie kombinowac. Dokladnie.....zgadzam sie.......a tym bardziej ,ze wiekszosc juz wie gdzie to jest..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 jakoś trzeba ogarnąć temat musze lekko zmienić nagłówek i wkleić na forum A3 za pozwoleniem jak to ma być wspólny spot z klubem A3 to będzie super zamieszczam zdjęcie ze wspólnego spotu Audi A3 i A4 który odbył się w Krakowie i myślę że było by super oczywiście samochodów było więcej tylko są ustawione naprzeciwko siebie po obu stronach myślę że w Kielcach było by też fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentino Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Pewnie ja będe startował przez lub z Skarlandu L.I.O.N to daj znać dzień wcześniej - się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.I.O.N Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Pewnie ja będe startował przez lub z Skarlandu L.I.O.N to daj znać dzień wcześniej - się dogadamy Jasne nie ma sprawy ,mam nadzieje że bedzie towarzyszył nam także kolega Nosb ,ponieważ on też jest z naszego rejonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzyd Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 proste ze tak. ja jestem na 100%. mam nadzieje ze z tego klubu audia3 troche osob tez sie pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentino Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Czy ktoś moze wytłumaczyć gdzie jest ten parking koło WTC ?? co to za skrót bo może i wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam, parking koło WTC jest jakieś 300 metrów od stadionu Korony, jadąc w kierunku Tarnowa ulicą Ściegiennego po stronie lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam, parking koło WTC jest jakieś 300 metrów od stadionu Korony, jadąc w kierunku Tarnowa ulicą Ściegiennego po stronie lewej. WTC - Pomnik ku pamieci ofiar World Trade Center. Lokalizacja parkingu wzgledem stadionu Korony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman13 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 wszyscy fury woskują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Szkoda, ze nie tydzien pozniej, to i ja bym wpadl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Szkoda, ze nie tydzien pozniej, to i ja bym wpadl... Flyer po co jedziesz do Kielc? Moze przelozysz wyjazd i wpadniesz w te sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 ja dopiero pucować będe w piątek albo sobote rano bo moja kobita wyjeżdza jutro do koleżanki ale powinienem się wyrobić z pucowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Flyer po co jedziesz do Kielc? Moze przelozysz wyjazd i wpadniesz w te sobote? Imieninki babuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlacco Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ok, ja jestem na 99% Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Flyer po co jedziesz do Kielc? Moze przelozysz wyjazd i wpadniesz w te sobote? Imieninki babuni No to nie da sie przelozyc.......coz szkoda.......moze nastepnym razem uda Ci utrafic na spota..... A szkoda bo teraz z ekipy warszawskiej bedzie Tosik i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Mysle, ze kolejna szansa bedzie w swieta, pewnie tez jakis spot zorganizujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosik Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Mysle, ze kolejna szansa bedzie w swieta, pewnie tez jakis spot zorganizujecie Ze szybka Wigilia A4-rek na swiezym powietrzu ? Wlasciwie czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Sluchajcie a moze warto jakis parking zadaszony awaryjnie zorganizowac na sobote? Pogode zapowiadaja nie ciekawa ma lac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ze szybka Wigilia A4-rek na swiezym powietrzu ? Wlasciwie czemu nie Wlasnie, maly "oplatek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi