Doman13 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 koc to wożę w aucie zawsze, ale żaden stolik to do mnie nie wejdzie. Pomyślmy może wszyscy o takich składanych krzesełkach wędkarskich, kto wie gdzie to można kupić? Może są takie stoliki składane?
Tposejdon Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 nono dobry pomysł bedąć w realu możemy sie przejśći obczaić jakie ceny i wogóle jak to wygląda hm??
Doman13 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 popatrzyłem na allegro i krzesełko z dostawą można mieć za 20 - 30 zł a stolik składany to w sumie mogę zrobić (lubię majsterkować). Ale na tego spota na pewno się nie wyrobię.
Tposejdon Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 no to nie wielkie koszty a teraz to i tak narazie lato idzie to i sie będzie ciuchy zrzucać i wodzie siedzieć i na kocu a nie tak tylko na parkingu hehe..miejsce fajne to trzeba kozystać
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Słuchajcie, Radom zamulił i jutro nie przyjedzie... Udanego grila Wam życzę. Myślę, że kiedyś Was nawiedzimy.
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Może Wy się zorganizujecie i w któryś piątek przyjedziecie do nas.
aniolek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Może Wy się zorganizujecie i w któryś piątek przyjedziecie do nas. oj nie ladnie....chlopaki sie spieli i sie zorganizowali na piatek a tu taka porazka :bicz3:
Nosb Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja to do radomia mam za duzo dziur po drodze
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 oj nie ladnie.... chlopaki sie spieli i sie zorganizowali na piatek a tu taka porazka :bicz3: Wiem, nie lubię się umawiać i później zrywać umowy. Gdyby wszystko zależało ode mnie to na pewno jutro byśmy u Was byli. Liczę na to, że spotkanie dojdzie kiedyś do skutku.
huzio00 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Czyli jutro koło 17:30 zbieramy się pod Realem tak??
grzanek85 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Pisać o której bo ja muszę klientów pogonić....
Doman13 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 17.30 pod realem na parkingu koło tego sklepu z dywanami.
ciahciah Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja będę , żeby się wyróżnić będę miał najbrudniejszy samochód, w kolorze brudno-czarnym i tym że wezmę paru kumpli Pozdrawiam
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Po grilu to wrzućcie jakieś zdjęcia. zdjec brak
tomaszu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 zdjec brak O maaasz. A w ogóle macie jakieś ze spotów?
aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 zdjec brak O maaasz. A w ogóle macie jakieś ze spotów? macie na poprzednich stronach powinny byc
Rekomendowane odpowiedzi