Opublikowano 26 Października 201015 l A jakieś plany na przyszły rok macie? Nie chodzi mi tu o mody typu: olej, filtry itp. .
Opublikowano 26 Października 201015 l A jakieś plany na przyszły rok macie? ja kupno 1,8tq lub 1,9tdi ośka, oczywiście kombi no i oczywiście b5 zostaje
Opublikowano 26 Października 201015 l Miałem plan zmienić na C6 3.0tdi lub BMW 535xd,ale zacząłem budować i A4 przez jakiś czas jeszcze zostanie.
Opublikowano 26 Października 201015 l Mi się z początku marzył 1.8T Bex, ale jak zobaczyłem wybitne egzemplarze, to jednak tedeika b6 w dobrym stanie było znaleźć łatwiej. Teraz kupowanie auta to jakaś masakra, boję się kolejnych poszukiwań podczas zmiany dyliżansu .
Opublikowano 26 Października 201015 l A jakieś plany na przyszły rok macie? Nie chodzi mi tu o mody typu: olej, filtry itp. . 400PS + jak Pan Bog da... w co watpie
Opublikowano 26 Października 201015 l U mnie póki co poszły - płyny ekspoatacyjne, tarcze, klocki, rozrząd, filtry, - Regulator (termostat), - czujnik G62 - felgi z Ronali 17" na 17" łopaty od TT - chromy idą w czerń, - lampy zostały pomalowane na czarny mat, - pielęgnacja skór i środka, - z zewnątrz auto zaczęło być myte jak należy i czym należy.. - brandy klubowe - oznaczenia z klapy poszły do garaży O planach napiszę jutro Bo film odpalam Ogólnie to niezły wypas DZIEN DOBRY NO grubo,grubo
Opublikowano 26 Października 201015 l Miałem plan zmienić na C6 3.0tdi lub BMW 535xd,ale zacząłem budować i A4 przez jakiś czas jeszcze zostanie. z tego co mi wiadomo 535d nie wystepuje w 4x4 a 530d tak sam planuje te auto ale jak wroce do Pl za 2-3 lata
Opublikowano 27 Października 201015 l Ja muszę jechać w jakiś weekand się pobawić ze sterowaniem lędźwi pasażera, regulacja góra- dół chodzi, a przód- tył już nie, nie wiecie pany w czym problem, bo taki drobiazg, a wkur**a niemiłosiernie sam fakt, że nie jest wszystko w porządku . http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bfb_tylna_oslona_siedzenia_oraz_ciegno_od_pompowanianowatorska_naprawa-t73142.0.html
Opublikowano 27 Października 201015 l A ja od Mikołaja bym Wirusik chciał. i Rns-e. i zimówki 17" i działkę pod Kielcami
Opublikowano 27 Października 201015 l Ja muszę jechać w jakiś weekand się pobawić ze sterowaniem lędźwi pasażera, regulacja góra- dół chodzi, a przód- tył już nie, nie wiecie pany w czym problem, bo taki drobiazg, a wkur**a niemiłosiernie sam fakt, że nie jest wszystko w porządku . http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bfb_tylna_oslona_siedzenia_oraz_ciegno_od_pompowanianowatorska_naprawa-t73142.0.html Dzięki mistrzu! Będę musiał się z tym pobawić .
Opublikowano 27 Października 201015 l Miałem plan zmienić na C6 3.0tdi lub BMW 535xd,ale zacząłem budować i A4 przez jakiś czas jeszcze zostanie. z tego co mi wiadomo 535d nie wystepuje w 4x4 a 530d tak sam planuje te auto ale jak wroce do Pl za 2-3 lata Po lifcie jest na pewno,ale myślałem,że przed też. Przeglądnąłem ogłoszenia i niema Teraz to nie ważne i tak nie zmieniam.
Opublikowano 27 Października 201015 l U mnie póki co poszły - płyny ekspoatacyjne, tarcze, klocki, rozrząd, filtry, - Regulator (termostat), - czujnik G62 - felgi z Ronali 17" na 17" łopaty od TT - chromy idą w czerń, - lampy zostały pomalowane na czarny mat, - pielęgnacja skór i środka, - z zewnątrz auto zaczęło być myte jak należy i czym należy.. - brandy klubowe - oznaczenia z klapy poszły do garaży O planach napiszę jutro Bo film odpalam Ogólnie to niezły wypas Na wyposeżeniu jest: * pakiet oświetlenia * skóry * tempomat * BOSE * pakiet schowek, jak to nazywa Kokos * skórzana kierownica trójramienna * 2x podłokietnik * rękaw w tylniej kanapie * grzane stołki * siatki, wieszaki, gniazdo v12 w bagażniku - najlepsze * + typowe dla amerykańca jakieś przełączniki, haczyki na foteliki dziecięce etc. - wymiana wew. plastików - dalej idzie ściema szyb - TurboTimer - Rnse - kamera i czujniki cofania - fotele przednie skóra sport - bi-xenon - kolorowy FIS - podłubię trochę silnik, bo muli.. - wskaźniki + clean engine bay ++ drobne elementy pod maskę.. Pewnie podrzucę foty na bierząco..
Opublikowano 27 Października 201015 l Nosfer a Ty masz watek w dziale moja a4? właśnie przekreśliłeś jego marzenia o B6 Dywiżyn
Opublikowano 27 Października 201015 l Nosfer a Ty masz watek w dziale moja a4? właśnie przekreśliłeś jego marzenia o B6 Dywiżyn Dywejżon ! :D Nosfer a Ty masz watek w dziale moja a4? Nie mam, bo jestem twardzielem [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:25_________________________________________________To nie moje - ale pięknie wygląda..
Opublikowano 27 Października 201015 l ja chce ten zderzak i listwy :slina: Co za problem 8E0-853-969-A-7DL 8E0-853-970-A-7DL 8E0-853-959-A-7DL 8E0-853-960-A-7DL 8E5-807-301-T Zaraz sam zacznę tego szukać - ale preferuję Allegro niż ASO