Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopy to co z tym banerem Division-owym?

Moze jaka propozycja?

bo troche mi kredka nie idzie dzisiaj.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Tak sE. Jakos sie odpycha ale bez rewelki. Generalnie mojemu jeszcze cos chyba dolega bo 220 ps to on nie ma ;) Ale nie mam sie jak wpaic bo rozwalilem mojego antycznego lapka o podloge :decayed:

Stonaaa bylo pic tyle ?

Opublikowano

Nosb zgapiacz :kwasny::decayed:

A tak wogóle to tworzycie plagiat jak choooj :thumbdown

itd...

Panowie z Batalionu chyba dawno nie widzieli pierwszej strony swojego jedynego słusznego i oryginalnego projektu: :tongue4:

Jako ,że B5 jest magicznym kondonem , a zrobione z gustem i kultowym stylem, powodują szybsze bicie serca , pozwoliłem sobie ściągnąć od ziomów z US , pomysł utworzenia elitarnego Klubu dla posiadaczy Audi A4 B5 .

Pozdrawiam. :>

Na zlocie w Bukowinie zapraszam na kreske zobaczymy czy twoje B6 da rade mojemu staremu kondomowi B5 , ulica zweryfikuje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Nie rozumiem co to ma do tematu mojego posta?

Opublikowano

Na zlocie w Bukowinie zapraszam na kreske zobaczymy czy twoje B6 da rade mojemu staremu kondomowi B5 , ulica zweryfikuje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Na razie dojezdzij calo do tej Bukowiny... :witch1:

:kox:

Opublikowano
  • Autor

don moskalito vel parowa nie przeczytal ze zrozumieniem a ze czlowiek impulsywny od razu chce walki :D

Opublikowano

Nie rozumiem co to ma do tematu mojego posta?

kompletnie nic

Na razie dojezdzij calo do tej Bukowiny... :witch1:

:kox:

ty sie nie martw , srednio co równy rok rozbijam wiec do BT powinienem dać rade , moze zdąze zahaczyć o letni :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pany powiedzcie mi czy jest możliwość przełożenia samego dolnego elementu ze zderzaka s-line do normalnego ???

1250007334[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 16:30_________________________________________________i czy zderzak z avanta czymś się różni od sedanowego ???

Opublikowano

Tak, sam spojler można przełożyć, góra jest taka sama, zderzak avanta jest inny niż sedana - nie pasują. Avant jest chyba dłuższy

Opublikowano

a czy ktoś ma możliwość sprawdzić ile ten sam spojler kosztuje w ASO ???

Opublikowano

~900 PLN

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=6.0

W podklejononych postach masz cennik..

Opublikowano

Symbol Nazwa Cena EUR Rabat% RG Netto EUR Netto PLN VAT% Brutto PLN Waga KG

8E5807521GGRU SPOILER 137,00 1% VW.08 135,63 553,37 22% 675,11 1,69

Według Getem.pl, polecam, ja tam zamawiałem całego s line, bardzo szybka realizacja i chłopaki profesjonalnie podchodzą do sprawy, no i ceny też niezłe

Opublikowano

Bez kitu... ladna cena. Ciekawe skad oni to maja, bo nawet pracownicy ASO nie maja takich rabatow :blink:

Opublikowano

Ja tam kupowałem wszystko, oni importują z ASO. Ale z resztą 900zł to coś przesadziłeś Flyer bo ja tutaj byłem w Irlandii u siebie i mi powiedzieli, że 190 euro i nie mogą dać zniżki nawet bo to w ogóle niechodny towar i trzeba z Niemiec

Opublikowano

Nagrywane pewnie przy otwartej szybie :decayed:

trzeba włączyć volume :naughty:
Opublikowano

Tylko coś tylny zderzak nie taki

Opublikowano

Ja tam kupowałem wszystko, oni importują z ASO. Ale z resztą 900zł to coś przesadziłeś Flyer bo ja tutaj byłem w Irlandii u siebie i mi powiedzieli, że 190 euro i nie mogą dać zniżki nawet bo to w ogóle niechodny towar i trzeba z Niemiec

moj blad, ja placilem chyba cos kolo 760 po znizce pracownika ASO.

190EUR to jakby nie patrzec prawie 800 ;)

aktualna cena w PL ASO to 780.

Opublikowano

No tak, ale ogółem to tutaj jest wszystko droższe w porównaniu do aso w Polsce. Moim zdaniem tak czy inaczej getem ma bardzo dobre ceny

Opublikowano

Irlandia to ogólnie dziwny kraj.

Opublikowano

Irlandia to ogólnie dziwny kraj.

co tu o Polsce powiedzieć ? :sick3:[br]Dopisany: 25 Październik 2010, 23:18_________________________________________________jakby ktoś cokolwiek słyszał o zderzaku s-line (bezrurkowym) wystawionym na sprzedaż, z góry dzięki za info :wink4: bo za takim po dzisiejszej przygodzie z czeskim taksówkarzem się rozglądam.