Opublikowano 3 Listopada 201015 l jak chcesz to ja Ci zmierze dupohamownia przewieziesz mnie, powiem Ci "przeciez to k**wa nie jedzie... 134 konie. 25 zł, dziekuje, dobranoc"
Opublikowano 3 Listopada 201015 l jak chcesz to ja Ci zmierze dupohamownia przewieziesz mnie, powiem Ci "przeciez to k**wa nie jedzie... 134 konie. 25 zł, dziekuje, dobranoc" i koniec imprezy :polew: no QRi ciekaw jestem ile wypluje Twoja czarna mamba pewnie z miliard i zawstydzisz Pozka :gwizdanie:
Opublikowano 3 Listopada 201015 l przy standardowym booscie mysle ze konie wyjda podobne jak u poźka - tyle ze jest opcja dmuchania większego doładowania - np na starty
Opublikowano 3 Listopada 201015 l Widziałem ten filmik i o batelce nikolasa z danielem duzo poczytałem :gwizdanie: rs4 robi robote btw ile wazy rs4b5 a ile Evka 8 ??
Opublikowano 3 Listopada 201015 l i o batelce nikolasa z danielem duzo poczytałem było co czytac... 10 stron spamu :decayed:
Opublikowano 3 Listopada 201015 l i o batelce nikolasa z danielem duzo poczytałem było co czytac... 10 stron spamu :decayed: + jeszcze na sportaudi.pl no ale coz jedni potrafi przegrywac inni nie
Opublikowano 3 Listopada 201015 l Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce
Opublikowano 3 Listopada 201015 l Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce melduje sie no to SPAM
Opublikowano 4 Listopada 201015 l QRI twoje logo chyba jest najlepsze To niech Nosb podkleja logo :polew:
Opublikowano 4 Listopada 201015 l Autor W weekend cos ogarne ten pierwszy post Teraz mam troche do roboty :/ Ide wywioze zlom tam gdzie jego miejsce i biore sie za sprzatanie garazu wyjmowanie silnika z b6 mojego
Opublikowano 4 Listopada 201015 l Podjadę Nosb po te przełączniki w weekend i przywiozę ci te od szyb.
Opublikowano 4 Listopada 201015 l W weekend cos ogarne ten pierwszy post Teraz mam troche do roboty :/ Ide wywioze zlom tam gdzie jego miejsce i biore sie za sprzatanie garazu wyjmowanie silnika z b6 mojego Nosb możesz na pw podesłać za ile popychasz ASN`a?? I ile byś chciał za swapa z tego mojego kibla na jeden osiem te :gwizdanie: Pany chciałby ktoś popychacze i dźwigienki do dwa i pół?? ori za jakieś ~800zł?
Opublikowano 4 Listopada 201015 l Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce melduje sie no to SPAM sory pany ale co to za tytul tej gry
Opublikowano 4 Listopada 201015 l Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce melduje sie no to SPAM sory pany ale co to za tytul tej gry pomidor
Opublikowano 4 Listopada 201015 l Autor Wandej a kiego na pw : silnik poszedl goly za 3500 zl . Troche zaluje ze nie wolalem wiecej bo mialem z 5 telefonow i goscie byli mocno niepocieszenie ze juz sie sprzedal. Ale niech bedzie juz. Co do swapa to ciezkoe wyczuc. Teoretycznie nie powinno byc wiekszych komplikacji. Ale musisz miec wszystko co bedzie potrzebne. Jak cos to PW.
Opublikowano 5 Listopada 201015 l No 3500 ładna cena. nie ma co płakać. na przedni pas B7 już masz:) Może pomógł by ktoś w temacie? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168194.0
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Raczej na caly przod rs4 b7 lacznie z bixami Pas wystarczy goly od jakiegos V6 B7.
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Droży się trochę: http://allegro.pl/audi-a4-b7-s-line-kompletny-przod-i1273348789.html