Opublikowano 5 Listopada 201015 l No jak zrobisz przód od B7 to już nie będziesz mógł być w B6 Division :> Będziesz musiał zrobić B7 familia albo coś w tym stylu
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Nie bylo mnie kilka dni i widze ze Nosb zalozyl temat w ktorym wszyscy tylko o jego fure pytaja :polew: :polew:
Opublikowano 5 Listopada 201015 l No jak zrobisz przód od B7 to już nie będziesz mógł być w B6 Division :> Będziesz musiał zrobić B7 familia albo coś w tym stylu Już pewnie B7 zazdrości nam i tylko patrzeć jak założą sobie swój dział
Opublikowano 5 Listopada 201015 l Autor Karol to ze ktos wystawia kompletny przod do B7 a 6k to nie znaczy ze nie skompletuje b7 RS4 za maks 4 Wez pod uwage ze czesci z RS4 nie pasuja do zwyklej b7 Co do b6 b7 uznajmy ze b7 to b6 po lifcie i problem z bani
Opublikowano 9 Listopada 201015 l A ja se nie mogę dać rady ze wspomaganiem. Kup nową, zregeneruj.. [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:10_________________________________________________ co z tym spamem? cisza taka [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 08:11_________________________________________________http://www.audizine.com/forum/showthread.php/235106-DIY-B6-1.8t-Vacuum-line-and-Check-Valve-removal-simplification Ogarniał ktoś z Was ten temat ?
Opublikowano 9 Listopada 201015 l Wywal to w cholere chociaz bedziesz mial czysto w kolektorze Właśnie o to chodzi.. Druga kwestia.. Po wywaleniu zb. węgla zapowietrza sie zbiornik paliwa.. (wywala też checka, ale mniejsza o niego..) Nie wywalać całkowicie tych węży tylko spiąć je na krótko (poza węglem), żeby zasysały nadmiar ciśnienia ze zbiornika ?