Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Ale co miałbym zrobić? Jest wg mnie nieźle, odcień też ok, to moim zdaniem najlepsza opcja z zaprezentowanych
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Ale co miałbym zrobić? Jest wg mnie nieźle, odcień też ok, to moim zdaniem najlepsza opcja z zaprezentowanych kurde linka nie wkleiłem tylko nie wiem jak to się stało http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200.90
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l No to przyjeżdżaj MAGIC smiley zabrałem sie za robote... Ile rozkrecania... brakowało kluczy itd... rozebrane Auto. matka sie pyta co mu sie stało na chwile obecna wyglada tak przykrecony tylko koszyk i radio... reszta luzem... ciemno juz było... rano wstaje i działam dalej.,.. musze to jutro złozyc
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l auto było w stanie idealnym... 9 miesiecy dojazdów do pracy to zmieniło... wytarłem za ten czas kierownice i gałke...reszta jest brudna po wybuchnieciu red bula... jutro bede ogarniał wszytko.
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Bart-S a ile zajęła by Tobie wymiana MCE?? w mojej B6?? bo mam takie które nie obsluguje spryskow lamp i chce wymienic a myślę, że sam nie dam rady Artur w sprawie MCE uderzaj do kolegi Domin79 - pyknie to o wiele szybciej niż ja
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l ja jestem po wymianie kosza na 2 din :gwizdanie: jakbym wiedzial ile to trwa i ile rozbierania to bym nie kupowal Concerta 3 a 2.... cale audi mi rozebrali tzn wyjeli fotele,schowek caly tunel ale jak mi chlopaki klimatronic docieli wyglada jak ori dzisiaj wrzuce foty dla mnie jest super i 250zl w kieszeni za klimatronic 2 din :> a starego nikt by nie kupil
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l no wlasnie nie wiem ale wyjeli je tez,wiesz ja nie wiedzialem czy sie je wyciaga czy nie
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Ja u siebie też wyciągałem ale tylko dlatego, żeby położyć pod dywan wiązkę do ogrzewanych siedzeń
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l ja juz poskladałem. teraz mistrze powiedzcie mi pod klimatronikiem za popielniczka powinien byc taki plaskim... ten z 1 DIN nie pasował mi? jakis inny jest czy podcinanko?
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l też mi ktoś to mówił, ale mój klimatronik wszedł bez problemu. wszystko śmiga, podobno trzeba to podciąć ale u mnie nie trzeba było.
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Nie wiecie ile mogą kosztować ramiona wycieraczek aero? I czy ktoś może na forum tym handluje, jak coś to byłbym zainteresowany .
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l zapytaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171274.0;topicseen
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Nie wiecie ile mogą kosztować ramiona wycieraczek aero? I czy ktoś może na forum tym handluje, jak coś to byłbym zainteresowany . uderz do TOM77
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Dzięki wielkie Koledzy , właśnie od tego forumowicza co Piotrek podał link będę brał najprawdopodobniej wycieraczki, widziałem tam w komentarzach, że ludzie zadowoleni , tylko jeszcze muszę znaleźć ramiona...
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut nie przewiduje nastepnego razu