Opublikowano 11 Lutego 201115 l nosb wypchnij je od strony schowka, mało miejsca ale się da (mocno siedzi) zdemontuj schowek
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor najgorsze te pieprzone zatrzaski bo jakby sie odhaczaly :/ Bym pol auta rozebral to sie pieprze z radyjkiem bo musze wszystko zdjac zeby zdemontowac cale sterowanie automatu
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Nosb wystarczy ze zamiast wyjmakow uzyjesz jakiego pilnika co wejdzie w te otwory albo blaszki tam wsuniesz i radio musi wyjsc
Opublikowano 11 Lutego 201115 l niekoniecznie, mi nie chciało wyjść z jednego auta nawet z wyjmakami (jedno mocowanie było zagięte, ktos na siłę wcześniej chciał wyjąć radio)
Opublikowano 11 Lutego 201115 l niekoniecznie, mi nie chciało wyjść z jednego auta nawet z wyjmakami (jedno mocowanie było zagięte, ktos na siłę wcześniej chciał wyjąć radio) no chyba ze tak...ale warto sprobowac
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Nosb Wyjmaki leżą u mnie w łącznej podjedź i se weź, ojcu powiem to Ci da.
Opublikowano 12 Lutego 201115 l czesc panowie, Mam taki zonk... ułamał mi sie zawias od schowka. Kiedyś go już naprawiałem żeby mi opadał wolno jak sie otworzy bo leciał całekiem w dół od razu. Było OK. Ale w te mrozy, jakoś coś potrzebowałem wyjąć, mało było miejsca zeby drzwi otworzyć i jakoś tak niefortunnie sie złapało zeby go otworzyć no i trzasło, cholercia. Próbowałem na klej ale to chyba nic z tego nie bedzie. Musze szukać całego schowka ? Orientuje sie ktoś ? Zamek to chyba będzie można przełożyć bo mam na kluczyk.
Opublikowano 12 Lutego 201115 l czesc panowie, Mam taki zonk... ułamał mi sie zawias od schowka. Kiedyś go już naprawiałem żeby mi opadał wolno jak sie otworzy bo leciał całekiem w dół od razu. Było OK. Ale w te mrozy, jakoś coś potrzebowałem wyjąć, mało było miejsca zeby drzwi otworzyć i jakoś tak niefortunnie sie złapało zeby go otworzyć no i trzasło, cholercia. Próbowałem na klej ale to chyba nic z tego nie bedzie. Musze szukać całego schowka ? Orientuje sie ktoś ? Zamek to chyba będzie można przełożyć bo mam na kluczyk. Masz caly,dlugi osobny watek na ten temat.
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Julo pokaz moze jakies foty bo np. ja za pierwszym razem tez licho to pokleilem ale dalo sie poprawic i jest [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 10:41_________________________________________________panowie zderzak do kombi jakby ktos szukal: http://allegro.pl/zderzak-tyl-tylny-audi-a4-kombi-2000-r-i1440301713.html[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 10:59_________________________________________________a tu jeszcze taniej: http://allegro.pl/audi-a4-kombi-00-04r-zderzak-tyl-tylny-i1433765945.html
Opublikowano 12 Lutego 201115 l czesc panowie, Mam taki zonk... ułamał mi sie zawias od schowka. Kiedyś go już naprawiałem żeby mi opadał wolno jak sie otworzy bo leciał całekiem w dół od razu. Było OK. Ale w te mrozy, jakoś coś potrzebowałem wyjąć, mało było miejsca zeby drzwi otworzyć i jakoś tak niefortunnie sie złapało zeby go otworzyć no i trzasło, cholercia. Próbowałem na klej ale to chyba nic z tego nie bedzie. Musze szukać całego schowka ? Orientuje sie ktoś ? Zamek to chyba będzie można przełożyć bo mam na kluczyk. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26422.0
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Pany poszukuje kogos kto ogarania elektryke w samochodzie tj konkretnie chodzi mi o to zeby zrobic mi wiazke do grzanych foteli i podlaczyc oswietlenie w drzwiach pod klamki i pod nogi, i jeszcze oswietlenie w fotelach amm tez by sie przydalo je podlaczyc kto cos takiego ogarnie byle nie polecjajcie pana dominNIKT1 bo ja z tym panem nie rozmawiam
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Cały dzień roboty żeby to podłączyć ale da się zrobić. Może samemu to ogarniesz
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Ktoś może wie czy w Walimiu odbędzie się KJS? Impreza miała odbyć się jutro czyli 13 lutego, ktoś się może wybiera?
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Pany poszukuje kogos kto ogarania elektryke w samochodzie tj konkretnie chodzi mi o to zeby zrobic mi wiazke do grzanych foteli i podlaczyc oswietlenie w drzwiach pod klamki i pod nogi, i jeszcze oswietlenie w fotelach amm tez by sie przydalo je podlaczyc kto cos takiego ogarnie byle nie polecjajcie pana dominNIKT1 bo ja z tym panem nie rozmawiam masz kolo siebie Mariusza Robaka - zajmuje elektronika i chiptuningiem... nie pamietam gdzie on dokladnie stacjonuje, ale jakos blisko Plocka. Firma nazywa sie "M-Tronik" - poszukasz w google i znajdziesz namiary.
Opublikowano 12 Lutego 201115 l dominNIKT1 bo ja z tym panem nie rozmawiam Dobrze tam sięmusiało Porobić :gwizdanie:
Opublikowano 12 Lutego 201115 l dziekuje za pomoc w szukaniu ogarnietego elektronika ja nie znam sie na elektryce wierc sie nie dotykam a spare pana domiNIKT1 przemilcze bo szkoda klawiatury i czasu pozdrawiam cala reszte jesli ktos z forumowiczów by ta elektronike tez ogarnial prosze o kontakt :wink4:
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Jeżeli kolega dajmler4 chce mnie wykorzystać na sprzedaży części i montażu ich w swoim samochodzie to sorki ja się nie dam tak traktować. Chce zarobić na forumowiczach z resztą widać to po jego ogłoszeniach. Jakoś narazie nikt na moje usługi nie narzekał tylko ten niepoważny człowiek :gwizdanie: I nie życzę sobie wyrażania jakichkolwiek opinii na mój temat bo mnie obrażasz P.S i nie wciskaj ludziom tych podrobionych listewek z laminatu ala s-line za 300 zł, jelenie są w lesie a nie na forum.