Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To kiszka :angry: Dzieki Bartek :good:

Opublikowano

pomoze ktos z moim radiem :gwizdanie:

Opublikowano

Na forum tez jest i to po POLSKU :decayed:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0

mi też się przyda- już ze 2 miechy tak jeżdzę- nikt na spoty vaga nie bierze a ja się jeszcze nie dorobiłem.

spasiba WRC

Opublikowano

... ostatnio kolega elektryk mi przestawial mialem serwis co 15 tys teraz mam co 12 tys

ciekawe :mysli:

z tego co ja wiem ( dla TDI 4 cyl. ) jest opcja 50 kkm lub 720 dni ew. 15 kkm lub 365 dni ( ja mam bez LL )

Opublikowano

Na forum tez jest i to po POLSKU :decayed:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0

mi też się przyda- już ze 2 miechy tak jeżdzę- nikt na spoty vaga nie bierze a ja się jeszcze nie dorobiłem.

spasiba WRC

Do tego nie potrzeba vaga, chyba że chcesz przestawić termin

Opublikowano

pany szybkie pytanie... 9J ET 37 na oponie 235/40 R18 bedzie obcierało w b7 przy zawieszce -40mm?

Opublikowano

pany szybkie pytanie... 9J ET 37 na oponie 235/40 R18 bedzie obcierało w b7 przy zawieszce -40mm?

nie powinno

Opublikowano

a oponka troszke nie za waska do 9J :mysli:

Opublikowano

Ja mam oponę 235 na 9J i jest git

Opublikowano

ja mam 8J ET35 i... czasami bedzie tarł przod na pewno, jak "rozbujasz" auto i amor bedzie dobijac na dolkach.

nie wiem jak z tylem... rzadko jezdze z obciazeniem i w wiecej jak 2 osoby.

...ale ja bym sie takim tarciem nie przejmowal :wink4:

Opublikowano

a jak sie ma ogolnie 245/40 R18 na 8j feldze?? ;(

Opublikowano

CO sadzicie o zawieszeniu KW?? zwykłe -30?? chce kupic ale sie nie znam :decayed:

Opublikowano

jakis czas temu byla dyskusja o rdzy na blotnikach w B6/B7... i mnie to dopadlo :wallbash:

Dzis jak mylem auto, to zauwazylem :kwasny: - mam wrazenie, ze to dzieki ET35 i tarciu kol o nadkola farba odchodzi :wallbash:

Opublikowano

jakis czas temu byla dyskusja o rdzy na blotnikach w B6/B7... i mnie to dopadlo :wallbash:

Dzis jak mylem auto, to zauwazylem :kwasny: - mam wrazenie, ze to dzieki ET35 i tarciu kol o nadkola farba odchodzi :wallbash:

Nic mi nie mow.Na jesieni mialem tylko na rancie maly odprysk.Teraz przeszlo na blotnik i to zdrowo.

Narazie zabezpieczylem,ale docelowo malowanie blotnikow mnie czeka.

Opublikowano

szukam oponek 225/45/17 kompletu 4 szt.takich niewyząbkowanych :naughty: Nie ma kto?

Opublikowano

Nic mi nie mow.Na jesieni mialem tylko na rancie maly odprysk.Teraz przeszlo na blotnik i to zdrowo.

A ja znalazłem wczoraj początki rdzy, przy śrubce mocującej dolne listwy drzwiowe, a ponoć Audi to ocynk :blink:

Opublikowano

No właśnie,odkręcaniu tych śrubek poukręcały się od rdzy:/

A ja znalazłem wczoraj początki rdzy, przy śrubce mocującej dolne listwy drzwiowe, a ponoć Audi to ocynk :blink: