Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko jak to pokrętło z tego plastiku wyciągnąć :facepalm:

Oto jest pytanie :naughty:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzebuje popielniczke2din szmate ma ktoś

Opublikowano

Divisiony jak to jest z napędem Quattro w B6 cabrio, on jest taki sam jak w normalnym nadwoziu, w razie czego mozna stosować zamiennie czesci ze zwykłego A4 Quattro?

Opublikowano
Divisiony jak to jest z napędem Quattro w B6 cabrio, on jest taki sam jak w normalnym nadwoziu, w razie czego mozna stosować zamiennie czesci ze zwykłego A4 Quattro?

Morda jest inna na pewno i wnętrze trochę też a reszta o którą pytasz nie wiem:decayed:

Opublikowano
Tylko jak to pokrętło z tego plastiku wyciągnąć :facepalm:

No ja męczyłem się 3 godziny z całościa :wink:

Opublikowano

Wyrezane:decayed:

Opublikowano

panowie pomoże ktoś z zakodowanie BT . Już pół dnia siedze i dalej coś nie rychci :kwasny:

img5224l.jpg

kodowanie mam takie , a mimo to na wyświetlaczu rns-e nic mi nie pokazuje

img5225pk.jpg

Po przekręceniu stacyjki jest ssygnał dźwiękowy i telefon sie łączy z BT ale nic po za tym , żadnych opcji na wyświetlaczu rns-e. W czasie rozmowy na wyświetlaczu fisa jest tylko napis PHONE

Próbowałem z 3 telefonami (Nokia X3 , Nokia X6 , Nokia 2630) i za każdym razem jest to samo.

Bardzo będe wdzięczny za pomoc

---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ----------

Trzeba coś jeszcze gdzieś kodować ?

Opublikowano

a zgrałeś telefony z bt?? sparowałeś je??

Opublikowano

Michał zrestartowałeś i zakodowałeś navi pod bt:wink:

Opublikowano

Zastanawiam się skąd wziąć takie małe diody do przełącznika od świateł, bo chcę wymienić tą od mijania żeby na zielono dawała :decayed:

Nie no ja połamie zaraz ten włącznik :facepalm:

Opublikowano

Kurcze mi to jakoś intuicyjnie poszło... nie pamiętam ale na pewno trzeba uwierzytelnić połączenie BT.

Opublikowano
a zgrałeś telefony z bt?? sparowałeś je??
Michał zrestartowałeś i zakodowałeś navi pod bt:wink:

Dzięki chłopaki za pomoc

:banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

I kolejny raz jestem z siebie dumny

BT on BOARD

img5229cr.jpg

Ps. W tym temacie co jest podwieszony w Warsztacie o instalcji BT mógłby ktoś edytować i dopisać że trzeba zakodować jeszcze parę innych modułów żeby BT a nie tylko Moduł BT.

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

Kupiłem niby jeden z tych full funkcjonalnych BT , C

A jednak nie pokazuje wszystkich opcji , czy to może wina telefonu

img5231g.jpg

opcje : wybrane i odebrane nie działają :thumbdown: .

I mam jeszcze jedno pytanie jaki telefon jest najlepszy do współpracy BT (z takich ze średniej półki:wink:) , bo moja nokia X3 i X6 nie współpracuja z BT to znaczy łączą sie ale nie pokazuje opcji Książki Tel.

I aktualnie mam połączony z Nokią 2630

Opublikowano

Musisz poczekać aż załaduje np wybrane to chwile trwa:wink:

Opublikowano

masz czerwony fis?? jak tak to ma on problemy ze zbyt dużą ilością danych... skasuj historię połączeń, wykonaj z dwa połączenia i spróbuj od nowa...

Opublikowano
masz czerwony fis?? jak tak to ma on problemy ze zbyt dużą ilością danych... skasuj historię połączeń, wykonaj z dwa połączenia i spróbuj od nowa...

Tak fis mam czerwony , miałem okazje na kolor ale żaden z tych niby mechaniorów w UK nie podjął się przekodowania i licznik przepadł :kwasny:

ok , skasowanie całej historii połączeń pomogło i wszystko już działa jak powinno :kox:

Dzięki :hi:

Opublikowano

@Mikaszki, można wiedzieć ile wyżygałeś za ten full BT ?

Przymierzam się też do zakupu, bo po zmianie telefonu na nowszy (samsung GT-S5610) - wogóle mam problemy, czasami przerywa mi rozmowy i nic nie słysze, a inni mnie słyszą. (albo na odwrót-- nie pamiętem już, bo przestałem BT używać z nerwów) Dodam że na starym tel. jest OK. (nokia E50)

Z tego co wyggoglowałem teraz to w poprzednim telefonie miałem BT 2.0, a teraz mam BT 3.0

Być może to robi różnice...

Opublikowano
@Mikaszki, można wiedzieć ile wyżygałeś za ten full BT ?

Przymierzam się też do zakupu, bo po zmianie telefonu na nowszy (samsung GT-S5610) - wogóle mam problemy, czasami przerywa mi rozmowy i nic nie słysze, a inni mnie słyszą. (albo na odwrót-- nie pamiętem już, bo przestałem BT używać z nerwów) Dodam że na starym tel. jest OK. (nokia E50)

Z tego co wyggoglowałem teraz to w poprzednim telefonie miałem BT 2.0, a teraz mam BT 3.0

Być może to robi różnice...

to mój zestaw (mikrofon w samochodzie):

img5218ns.jpg

-Mikrofon miałem w samochodzie więc za free

-Moduł BT z literką C i antenkę kupiłem na forum za 280zł

-wiązkę Plug & Play kupiłem na Ebayu za 37 funtów

Audi Bluetooth SDS KABELSATZ A3 A4

A tak zamontowałem Blutka :kox:

img5221t.jpg

Opublikowano

Zagadka. Auto stało 3 dni bez ruszania. Nowy akumulator. Na pewno nic nie było w aucie nie wyłączone. Zero totalne przy próbie odpalenia. Na aku mam takie śmieszne okienko gdzie jest pokazany status naładowania - widać "Do ładowania". No dobra, naładuje jutro, ale pytanie. Co tak zeżarło? Może wina MCE? Przymierzam się do wymiany bo sypie błędami.

Opublikowano

Sciagnij kleme i na wylaczonej stacyjce sprawdz ile amper ubywa

Sent from my GT-N8010 using Tapatalk 2

Opublikowano

Przyciski pod elektryke na4 igle ktoś chce te od b7 120zl z kw