Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właśnie się bawię w dopasowanie dystansów. Dobrze że kupiłem z otworem centrującym 66.1 to mogę mieć praktycznie każdy rozmiar dystansu z centrowaniem.

A kto Cię o tym uświadomił :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ech ja post usunałem a ten mnie cytuje :decayed::polew:

Opublikowano

Testuje tapatalka:-D Dobre ustrojstwo

Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Prawie udało mi się kupić ori listwy drzwiowe od S4... za 400 zł :shock3: (gość nie wiedział chyba ile to warte). Parę dni temu dzwonię jest wszystko ok. Dziś zadzwoniłem, by wszystko ustalić i dowiaduję się, że nie są na sprzedaż :facepalm:

Opublikowano
Właśnie się bawię w dopasowanie dystansów. Dobrze że kupiłem z otworem centrującym 66.1 to mogę mieć praktycznie każdy rozmiar dystansu z centrowaniem.

No ten od Cycków:decayed:

Opublikowano

No ten od Cycków:decayed:

Ja też potrzebuje kupić dystanse do moich avusów III co by auto ładnie stało szeroko i równo z nadkolami i nie wiem jak to dobrać proszę o poradę :kox:

Opublikowano

Dzięki, całkiem zapomniałem o koledze iconslave, byłem przekonany, że on ma rs6 kółka :wink:. Rwie suty strasznie ta jego a4, coraz mniej podoba mi się pakiet s- line, seria przy sytej glebie wygląda moim zdaniem lepiej :kox:.

a dziękuje, a już za chwilę będzie pssssssssst :wink:a koła na wakacje będą zmieniane (jak ktoś chetny na PW :grin:) na większe i co najważniejsze na szersze planuje 9j i 10j w 19"

spy photo :P

IMG_7870.jpg

Opublikowano
Ma ktoś do sprzedania komplet silniczków od szyb pod składane lustra? Końcówka E,F lub G

Ja nie mam bo sam kupiłem z indexem G z Exeo bez przebiegu ;]

BTW Jeszcze bez literek są ok ;)

Tylko ten bez literek dzielą się na dwie grupy. Sprzedawca zapomniał wpisać bo wydało mu się to mało znaczące lub te, których szukam :decayed:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Zdjecie z aukcji dotyczacej czarne podsufitki

35ddf64384d75708f3b74441f9060cd9b.jpg

To jest od A4 b6??

Opublikowano

małe szanse na wygraną ale może zagłosujecie B2 :naughty:

Konkurs 2013 - głosowanie! | Facebook

Opublikowano

nie.

Opublikowano

nie

Opublikowano

Teeeż tak myślałem. Ale zapytać zawsze można. Wiadomo, sami tu rezacze ;]

Opublikowano
Ma ktoś do sprzedania komplet silniczków od szyb pod składane lustra? Końcówka E,F lub G

Ja nie mam bo sam kupiłem z indexem G z Exeo bez przebiegu ;]

BTW Jeszcze bez literek są ok ;)

Tylko ten bez literek dzielą się na dwie grupy. Sprzedawca zapomniał wpisać bo wydało mu się to mało znaczące lub te, których szukam :decayed:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Zdjecie z aukcji dotyczacej czarne podsufitki

http://cdn02.trixum.de/upload2/104800/104788/3/35ddf64384d75708f3b74441f9060cd9b.jpg

To jest od A4 b6??

To jest A6 C6.

Opublikowano

A6

Opublikowano
Opublikowano

a mi sie cos wydake ze to ejst B7

Opublikowano

To nie moja aukcja, mi się wydaje że cena dobra jak za czarne :wink: ja za swoje dałem więcej, niestety bardzo mało jest tego. To na bank B6 Artur :naughty:

Opublikowano
To nie moja aukcja, mi się wydaje że cena dobra jak za czarne :wink: ja za swoje dałem więcej, niestety bardzo mało jest tego. To na bank B6 Artur :naughty:

a po czym poznajesz?? bo mocowanie ma dość duże i zastanaiw mnie brak blachy mocującej do szyby (tego takiego uchwycika :polew:)