Opublikowano 2 Marca 201313 l do sedana zaczyna się 8e5 ,do avanta 8e9 No to dobrze pamiętałem co wyście z tymi nikami:decayed:
Opublikowano 2 Marca 201313 l do sedana zaczyna się 8e5 ,do avanta 8e9 No to dobrze pamiętałem co wyście z tymi nikami:decayed: wszystko się zmienia świat się zmienia to i nicka trzeba zmieniac mnie już ABW szukało
Opublikowano 2 Marca 201313 l Witam elite Wczoraj doszly mi naklejeczki ekipy b6 zaraz biore sie za mycie autka po zimie i będzie oznakowane Mam jeszcze małe pytanie, bo włąsnie zakupiłem dwururke do siebie i jak zrobi sie cieplej będe rezał, mam w garazu seryjna dokładke pod zderzak od 1.8T ale tak patrze ze czasem za dobre pieniądze można dorwać sały zderzak na tył od s-line bo ludzie nie wiedza co maja, teraz pytanie czy zderzak od avanta a sedana sie różni a jak tak to czym, żebym sie nie naciał przy szukaniu Marek różni sie i musisz szukać do sedana:wink: najlepiej samą dokładke aczkolwiek trafić takie cudo to.......... No to już wszystko jasne jak sie coś trafi do kwietnia to kupie a jak nie to ta dokladka co mam pójdzie w kolor i jazda ale z s-line było by zacnie
Opublikowano 2 Marca 201313 l Turzol prośba do ciebie:decayed: Ty tam ogarnięty w etce podał byś mi nr uszczelek z ramki drzwi prawa i lewa strona oczywiście przód:decayed:
Opublikowano 2 Marca 201313 l Kurfa ja jeszcze delirke po wczorajszym mam:facepalm: Finlandia Lime:facepalm:
Opublikowano 2 Marca 201313 l Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś
Opublikowano 2 Marca 201313 l Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed:
Opublikowano 2 Marca 201313 l Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed: A co byś zrobił, gdyby ostał się ino fioletowy?
Opublikowano 2 Marca 201313 l Bo pijeta jake perfumy czy cuś... Nie ma to jak ruda Grażynka łeb nie jebie, wchodzi jak kubuś Ja choruje jak się fajek przy piciu napale:kwasny: No i wczoraj tak było właśnie:decayed: Piliśmy czystą ale(jak zwykle) zbrakło i brałem co mam w domu:decayed: A co byś zrobił, gdyby ostał się ino fioletowy? Przez chleb i do przodu:decayed: Nie no ja tak nie mam że wale do oporu aż nie ogarniam:decayed: Czasem tylko mi się tak zdarza:decayed:
Opublikowano 2 Marca 201313 l Jak się odcinać to jednym, bo właśnie na następny dzień nieogar totalny jest... Ale jak jest mus, to z braku laku to i kit dobry
Opublikowano 2 Marca 201313 l Turzol prośba do ciebie:decayed: Ty tam ogarnięty w etce podał byś mi nr uszczelek z ramki drzwi prawa i lewa strona oczywiście przód:decayed: Chodzi Ci o te uszczelki które okalają całe drzwi łącznie z ramą okienną?
Opublikowano 2 Marca 201313 l Na jakich felgach wychodziła oryginalnie s4 b6 ? Mysle o felgach na lato i kombinuje we wszystkie strony, a jak wam sie wydaje jakie by pasowaly do gleboko czarnej s4 b6 na lekkiej glebie ? Segestie mile widziane
Opublikowano 2 Marca 201313 l http://a4-klub.pl/kupie-23/ramke-grilla-chrom-b6-263790/ jak by ktoś miał na zbyciu albo zamienię czarny na srebrny
Opublikowano 2 Marca 201313 l http://a4-klub.pl/kupie-23/ramke-grilla-chrom-b6-263790/ jak by ktoś miał na zbyciu albo zamienię czarny na srebrny józek ja sie mogę zamienić .
Opublikowano 2 Marca 201313 l Józek ja też mogę ale turzol był pierwszy:banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:)