Opublikowano 5 Marca 201313 l Lewe ramie z piórem wycieraczki mam nikt nie potrzebuje ? Aero czy stare z klipsem?
Opublikowano 5 Marca 201313 l bierz nowki Doszła paka jozek?Bo do mnie tak wiesz jednak około 150zł różnicy jest do mnie jeszcze nie
Opublikowano 5 Marca 201313 l plebansk8, reikeb Witamy W B6D! PS. czekam na fotke miniaturki od rav85 Witam wszystkich jeszcze raz teraz oficjalnie Et 46 7j 16' wejdzie zacisk 320mm?https://lh3.googleusercontent.com/-L4W656yOrtg/UQ_2GstgMsI/AAAAAAAAERI/99bMHc53mmU/s1224/DSC_1740.jpg Jak dla mnie kox fota
Opublikowano 5 Marca 201313 l Chłopaki co sądzicie o Nokianach Z ? Ojciec ma do kupienia nówki, ale DOT 2007. Da radę na tym jeździc ?
Opublikowano 5 Marca 201313 l Ja mam nokiany na zime, zakupione nowe dot 11 i musze przyznac ze bardzo dobre.
Opublikowano 6 Marca 201313 l jestem ciekawy ile takie lampki w ASO kosztują Nie warto... Lepiej samemu wywiercić otwory, wsadzić diody i wygląda jak ORI a satysfakcja większa. Nie kupisz w ASO bo niema takich ori lampek oj są w ASO przynajmniej w 2003 były sam nie modziłem auta a mam ledwo od 2 miechów i 45 letni Helmut raczej by mi się pochwalił, przynajmniej dwa razy powtarzał, że spryski szyb na 3 dysze zakładał i że klocki z tarczami dopiero co zmieniał
Opublikowano 6 Marca 201313 l Chłopaki co sądzicie o Nokianach Z ? Ojciec ma do kupienia nówki, ale DOT 2007. Da radę na tym jeździc ? ja bym odpuscił... bo to juz 6 letnia opona, chyba ze robicie duzo Km i opony skoncza sie po jednym czy dwóch sezonach
Opublikowano 6 Marca 201313 l Pany, chcę zrekonstruować swoją audianę co do najmniejszej śrubki, więc byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś przesłałby mi linka do rysunków przedniego lewego narożnika, chodzi o taki na którym będą widoczne wszystkie plasticzki, nakrętki i spinki. Jak mam skorzystać z ETKI online to mi się słabo robi... BMW ma realoem, które jest według mnie o wiele bardziej user friendly...
Opublikowano 6 Marca 201313 l co tu tak cicho ? ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- Turzol ramka przyszła dziś