Opublikowano 16 Marca 201313 l Sporo niuta ano sporo podciągniete niiuta . Miałem wracać do serii, ogarniać mechanike a potem jechać na program już właściwy do Aliego, ale chyba nie ma sensu, lepiej skorygować to co juz jest.
Opublikowano 16 Marca 201313 l cholera, nie mogę zainstalować ETKI, wywala mi komunikat ETKA needs at least 1024x768 screen Mój netbook ma 1024x600
Opublikowano 16 Marca 201313 l pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ?????
Opublikowano 16 Marca 201313 l pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa.
Opublikowano 16 Marca 201313 l pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA
Opublikowano 16 Marca 201313 l Siema Czas zacząć rezać troche bo nuda, dziś mi wydech doszedł na 2 rurki, aż boje sie rozpakować bo juz po wielkosci paczki widze że jest pociety a nie w całości wiec będzie zabawy wiecej ale zaraz chyba sie odważe i zajrze generalnie czekam na cieplejsze dni, odkopie dokładke, polakieruje, odnowie troche wydech i do dzieła
Opublikowano 16 Marca 201313 l pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko
Opublikowano 16 Marca 201313 l pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko to można vagiem zmienić? ja tam mam jakieś jezyki ale pl nie ma
Opublikowano 16 Marca 201313 l Panowie jak komuś prawa szyba z przodu nie działa to mam gdzieś mechanizm szyby chętnie sprzedam:decayed:
Opublikowano 16 Marca 201313 l pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko to można vagiem zmienić? ja tam mam jakieś jezyki ale pl nie ma PL jest jak masz odpowiedni soft wgrany , tylko że tracisz przy tym język Angielski
Opublikowano 16 Marca 201313 l Siema Czas zacząć rezać troche bo nuda, dziś mi wydech doszedł na 2 rurki, aż boje sie rozpakować bo juz po wielkosci paczki widze że jest pociety a nie w całości wiec będzie zabawy wiecej ale zaraz chyba sie odważe i zajrze generalnie czekam na cieplejsze dni, odkopie dokładke, polakieruje, odnowie troche wydech i do dzieła spoko nie masz się czego bać , ja też miałem pocięty poskładanie do kupy zajęło 30min i już ok 2lata śmiga bez problemu
Opublikowano 16 Marca 201313 l Grzegorz, chłodnice doszły do mnie wczoraj całe i zdrowe dzięki to spoko,widać nie rzucali paczką
Opublikowano 16 Marca 201313 l pany gdzie w adaptacjach można zmienić język menu w rns-e Vagiem ????? Przecież z pozycji samego RNSa możesz to zrobić, nie potrzebujesz VAGa. długa historia , zajrzyj do warsztatu dział RNS-E to zobaczysz dlaczego potrzebuję to menu zmienić Vagiem , chodzi o LEDA Spoko to można vagiem zmienić? ja tam mam jakieś jezyki ale pl nie ma PL jest jak masz odpowiedni soft wgrany , tylko że tracisz przy tym język Angielski o to pięknie- za miesiąc się odezwę :decayed:-tylko mi się gwarancja skończy
Opublikowano 16 Marca 201313 l Nie nie mam a co?:decayed: Jak nie masz przecież robiłeś rano jak przypinałem pasy a chciałem zobaczyć jak mój zestaw wygląda:decayed: