Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Koledzy czy pasek rozrzadu posiada tzw. "date przydatnosci" ?Wiem , ze to nie chleb czy mieso ale z tego co wiem , ze jezeli sie nie nakreci wymaganego limitu kilometrow kwalifikujacego pasek do wymiany w ciagu chyba 5 lat to i tak trzeba go wymienic ale jak to sie ma do nowego i nie uzywanego paska ? Pytam gdyz zakupilem nowke sztuke ori Audi/VW pasek rozrzadu z oznaczeniami "Contitech" do Mojego AWXa gdyz stary pasek pek a na ori opakowaniu od nowego paska jest "expire date"- data przydatnosci do 03/2010r. Pasek jest nowy , nie uzywany , zapakowany orginalnie w pudelku ale do konca nie jestem pewien czy moge go zalozyc i nakreciic na nim 90 tys. km. lub 5 lat ? Zanim założysz ten nowy pasek, zdejmij pokrywę zaworów, bo z tego co rozmawiałem z kumplem masz na 100% wystrzelone szklanki (popychacze zaworów), czase też uszkadza się wałek rozrządu. Więc zakładanie nowego paska jak na razie może nie mieć sensu...
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Koledzy czy pasek rozrzadu posiada tzw. "date przydatnosci" ?Wiem , ze to nie chleb czy mieso ale z tego co wiem , ze jezeli sie nie nakreci wymaganego limitu kilometrow kwalifikujacego pasek do wymiany w ciagu chyba 5 lat to i tak trzeba go wymienic ale jak to sie ma do nowego i nie uzywanego paska ? Pytam gdyz zakupilem nowke sztuke ori Audi/VW pasek rozrzadu z oznaczeniami "Contitech" do Mojego AWXa gdyz stary pasek pek a na ori opakowaniu od nowego paska jest "expire date"- data przydatnosci do 03/2010r. Pasek jest nowy , nie uzywany , zapakowany orginalnie w pudelku ale do konca nie jestem pewien czy moge go zalozyc i nakreciic na nim 90 tys. km. lub 5 lat ? każdy element ma "jakiś" czas przydatności, szczególnie, jeśli jest wykonany z materiałów pochodzenia mineralnego, takiego, jak np guma-żeby sprawowało swoje zadanie należycie-musi być przechowywane w odpowiednich warunkach, bo temperatura, światło wilgotność ma "jakiś" wpływ na żywotność, zazwyczaj się ogląda paski, w poszukiwaniu pęknięć, przebarwień, et cetera...tak, czy inaczej-jeśli pasek rozrządu ma gwarancję na 5 lat-na pewno może być używany trochę więcej, to tylko sugestia Producenta, bo zawsze jest jakiś margines zużycia w różnych warunkach klimatycznych i to, w jakich warunkach auto jest używane, bo jeśli weźmiemy dwa takie same egzemplarze-jeden na zimnej Syberii, odpalany raz dziennie, na dwa km i drugi w Afryce , używany cały dzień-tan pierwszy na pewno będzie miał pasek bardziej zużyty po 5 latach, choć ten drugi był używany częściej...
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Zderzak S4 B6 tył tylni 2 wydechy RARYTAS w xarchiwum.plDziękuję dobranoc sprytnie znalezione przez google czy jakoś inaczej? Ogólnie zastanawiam się kto sprzedaje zderzak od esy wiedząc co to za rarytas za 300zł? hmm dziwne
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l myślicie, ze gość nie wie, co sprzedaje i po ile takie zderzaki chodzą, czy On chce nam wmówić, ze my nie wiemy po ile takie rzeczy chodzą? i płacąc 1000zł jesteśmy waleni?bo nie rozumiem...
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l a ja mysle ze on chce kase towaru nie wyslac i tyle takie moje zdanie
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l a ja mysle ze on chce kase towaru nie wyslac i tyle takie moje zdanie co za debil wpłaci kasę w ciemno? :doh: najlepiej jakby wysłał do kupujących realne foto towaru Hamer jak TY to ogłoszenie znalazłeś? nie wiem czy to nie Czestera ogłoszenie
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l co za debil wpłaci kasę w ciemno? ciemno nie ciemno-za 300zł-to wsiadam w auto i jadę sam po zderzak do esy-towar nie odpowiada temu, co widziałem na zdjęciu-gość robi zwroty za paliwo i po kłopocie:wink4:
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l a ja mysle ze on chce kase towaru nie wyslac i tyle takie moje zdanie co za debil wpłaci kasę w ciemno? :doh: uwierz ze sie tacy trafia
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l oj trafią, trafią.... ja nawet jeśli bym czegoś bardzo potrzebował to na pewno nie kupiłbym od osoby która z miejsca obraża połowę użytkowników...
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l ZDERZAK TYŁ CHROM AUDI A4 S4 8E0 B6 KOMBI LY7W PDC (3124562933) - motoAllegro
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l a ja mysle ze on chce kase towaru nie wyslac i tyle takie moje zdanie co za debil wpłaci kasę w ciemno? :doh: uwierz ze sie tacy trafia eh to podstawy regaluminu działu sprzedam się kłaniają- ja tam swoją kasę szanuję - ale nie ma co się spinać może nie będzie dramatu :decayed: Słowa Debil użyłem w celu wstrząśnięcia kupującymi
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l nie mowie ze tu Marcin e ot pany jak juz pisalam w dziale o bt "mam BT wszystko pienie tel mi sie automatycznie z nim łączy tyle że jest taki problem zgaszę samochód wyciągnę kluczyki a tel dalej połączony z bt i jak rozmawiam to w sam muszę siedzieć mam lumie 610 muszę coś w ustawieniach zmienić tel czy jak by mi się rozłączył z chwilą gdy radio się wyłączy " wina modułu czy tel:eusathink:
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Hamer jak TY to ogłoszenie znalazłeś? nie wiem czy to nie Czestera ogłoszenie Zderzak Audi S4 i w google grfika wyskakuje
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Hamer jak TY to ogłoszenie znalazłeś? nie wiem czy to nie Czestera ogłoszenie Zderzak Audi S4 i w google grfika wyskakuje Najprostrze metody zawsze najskuteczniejsze
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l oj trafią, trafią....ja nawet jeśli bym czegoś bardzo potrzebował to na pewno nie kupiłbym od osoby która z miejsca obraża połowę użytkowników... jakże trafne spostrzeżenie...
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l tak wyszło : http://a4-klub.pl/zamienie-oddam-104/dekory-carbon-oryginal-szczotkowane-aluminium-1nk-268572/#post3462758
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525216_227892624019156_1041224414_n.jpg Już ją kocham:eek::eek::eek:memory five-wladi i wszystko jasne:)