Opublikowano 24 Lipca 201313 l witam panowie słuchajcie zamawiał ktoś kiedyś coś z tej firmy? Xenonmarket albo od tego uzytkownika Informacje o Użytkowniku -autolight-
Opublikowano 24 Lipca 201313 l witam panowiesłuchajcie zamawiał ktoś kiedyś coś z tej firmy? Xenonmarket albo od tego uzytkownika Informacje o Użytkowniku -autolight- Trzeba mu jechać wp***dolić?
Opublikowano 24 Lipca 201313 l czekam na jakikolwiek kontakt i nic zaden numer nie odbiera a koles zly towar wyslal trzeba bedzie chyba kierowcow do zamoscia wyslac
Opublikowano 24 Lipca 201313 l dzis powinny kolejny element do wnetrza przyjsc...tylko listonosza cos nie widac
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Mysle o zmianie u siebie mce na to z b7 zaraz jest fajne lustro z czujnikiem z b6 bedzie problem z Podlaczeniem bo w b7 czujnik swiatla jest razem z czujnikiem deszczu czego w tym lustrze z b6 nie na beda sie gryzc? kuźwa, Andr3i, albo Ty jesteś nawalony, albo ja ... o co comone?? co ma się gryźć? co jest zaraz?? Chodzi o to ze w b7 hest czujnik deszczu/swiatla w jednym a w b6 tylko swiatla czy nie bedzie jakiegos bledu wole zapytac zanim kupie lustro od b6:decayed: i bede zakladal modol od b7 będzie błąd... jak zakodujesz brak cz.deszczu to tak samo jakbyś nie miał cz. zmierzchu.... a czemu Ty chcesz lustro od b6 kupić??
Opublikowano 24 Lipca 201313 l i o taka wlasnie odp mi chodzilo czyli nie ma sie co w nie pakowac (lustro) tylko szukac drugi raz:facepalm: czujnika pod lustro do b7 podziekowal:hi: a lustro to od b6 moze bedzie w dobrej kasie na ebayu, poki co licytacja trwa
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Musisz rezać lustro z B7 i czujnik deszczu/światła innego wyjścia nie ma.
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Musisz rezać lustro z B7 i czujnik deszczu/światła innego wyjścia nie ma. albo szybe od b7:decayed:
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Musisz rezać lustro z B7 i czujnik deszczu/światła innego wyjścia nie ma. albo szybe od b7:decayed: narazie mam przerobione na maly uchwyt ale o szybie juz dawno myslalem musze tylko troche kase ogarnac bo poki co to nie ma tygodnia zebym czegos nie dokupil sporo gratow lezy i czeka na montaz narazie bede sie skupial na mce z b7 czujni kdeszczu mialem z zelem to opylilem bo u mnie i tak by nie dzialal czujnik deszczu a potem wpadl mce z b7 w spoko kasie wiec zal bylo nie wziasc
Opublikowano 24 Lipca 201313 l http://a4-klub.pl/kupie-23/lampka-oswietlenia-tablicy-led-281257/może ktoś ma na zbyciu ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ---------- ZIMA BIEŻNIKOWANE 225/45R17 PROFIL FIGHTER KRAKÓW (3405936524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za 600zł komplet nówek ? Co myślicie ? Pewnie jakieś chinole to są ale może warto by było a 2 sezony by przelatał dobry żarcik na zimę kolego to oponka tylko z górnej półki i nowa! uwierz mi na słowo wierze